Tiësto opnieuw \'doodverklaard\' op internet

Partyscene Redactie | 7 juli 2010
headlines

Tiësto leeft!

Bi-zar! Terwijl Tiësto nietsvermoedend in oranje shirt vrolijk de overwinning van het Nederlands elftal zat te vieren op Ibiza, brachten een aantal –overigens niet erg betrouwbare-websites het nieuws dat hij omgekomen zou zijn bij een auto-ongeluk. Gelukkig meldde onze Tijs zich daarna al snel via zijn eigen Twitter en Facebook.

De auto waarin Tiësto gecrasht zou zijn...Volgens verschillende sites reed Tiësto met veel te hoge snelheid over de Interstate 80 (USA), in een auto van een vriend. Hij zou de macht over het stuur hebben verloren, op de verkeerde weghelft zijn beland, waarna hij een aantal keer over de kop zou zijn geslagen. Hij ‘overleed’ vervolgens ter plekke en onderzoek zou nog moeten uitwijzen of er wellicht alcohol in het spel was. Eén website plaatste zelf een lugubere foto van ‘de gecrashte auto van Tiësto’. Ook werd er soms smakeloos aan toegevoegd dat de kist tijdens de herdenkingsdienst gesloten zou zijn wegens het zware hoofdletsel.

Op de diverse wereldwijde dancefora werd gelijk geschokt en vertwijfeld gereageerd door fans, al werd het gerucht toch vrij snel de kop ingedrukt omdat Tijs afgelopen nacht zelf behoorlijk actief was op zijn Facebook en Twitter. Ook viel het oplettende Tiësto-fans op dat dit exact hetzelfde bericht was dat in september 2006 al eens de kop opstak. Wie iedere keer dit soort onheilstijdingen de wereld in helpt is ons een raadsel, maar wij gokken deze keer op een teleurgestelde Uruguay-supporter ;-)

Eénmaal op de hoogte van het gerucht tweette Tijs: “It's nice to read that people care about my life. Thank you for all the support. It's good to be alive and to get so much love from You xx”. Dames en heren: hij leeft!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws