De derde helft: Snoop en Mathew Jonson

Partyscene Redactie | 2 juli 2010
headlines

Huntelaaaaaaarrrrr...

 Het is overduidelijk, de Brazilianen missen hun kenmerkende swing en samba tijdens dit WK. Mooi zo! Als Bert van Marwijk nou voor de wedstrijd even deze verse swingende mix van Mathew Jonson opzet in de kleedkamers, verslaan we die zelfingenomen caipirinha-drinkers met gemak. Hup Holland!!

 

Yessss, ook Snoop is Oranje-supporter!!! :-)

 

Als we alleen op de Twitterberichten van de Braziliaanse DJ Marky af zouden gaan, zou je denken dat Brazilië helemaal niet te verslaan is. Helaas werd Portugal wel door dit team van de mat gespeeld, tot groot verdriet van het Portugese collectief Buraka Som Sistema, die in het begin nog goede hoop hadden. Ondanks dat ontbreekt het de geelhemden volgens de voetbalkenners op dit WK aan swing. Iets waar het team van Ghana overduidelijk geen gebrek aan heeft!!!

De 1/8ste finales werden goed bekeken in danceland. Dave Clarke schoof aan bij Ferry Corsten op Malta voor de wedstrijd tegen Slowakije. Tiësto keek op Ibiza en voorspelt dat Nederland vanmiddag met 2-1 wint. Modeselektor support hun Duitse team nog altijd en droeg een complete Siriusmo-track aan ze op. Mr C is na de uitschakeling van Engeland voor Argentinië, maar zou hij zijn geld toch niet beter op oranje kunnen zetten? Net als Gilles Peterson die een wedje heeft gelegd op de overwinning van onze elf.

Het is hoog tijd dat het Nederlands elftal die Van Persie-bashende Kirk Degiorgio eens op zijn op nummer zet en Gui Boratto, die al praat over een finale Brazilië- Duitsland, even meedogenloos wakker schudt. Daarom hebben wij instant geswing, diepgang en tempo in de aanbieding voor het Nederlands elftal, met een verse dj-set van Mathew Johnson, opgenomen in de Space op het broeierige Ibiza (downloaden). Sssssst, niet aan die Brazilianen verklappen hoor....

De derde helft Nederland- Slowakije: Stacey Pullen

De derde helft Nederland-Kameroen: Prins Thomas & Gerd Janson

De derde helft Nederland-Japan: Vince Watson

De derde helft Nederland- Denemarken: Cobblestone Jazz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws