De derde helft: Stacey Pullen

Partyscene Redactie | 27 juni 2010
headlines

Robbeeeeeeeeen...

Het is ‘no more Mr Nice Guy’ op het WK 2010, want we zitten in de knock out-rondes! Om de Slowaken in de pan te kunnen hakken hebben we een stevige opbouw, mooie combinaties, af en toe een onverwachte wissel en een paar dikke hoogtepunten nodig. Eigenlijk moeten onze elf dus spelen, zoals Stacey Pullen draait….

 

Glastonbury maakt uitschakeling mee op jumboscherm.De dramatisch verlopen kraker Engeland-Duitsland -voor een deel bepaald door het niet toegekende tweede doelpunt van de Engelsen- hield de gemoederen in de muziekwereld ook behoorlijk bezig. Op het Britse festival Glastonbury zagen naar schatting 50.000 festivalbezoekers hun favorieten op een gigantisch superscherm verliezen.

Kirk DeGiorgio schold de FIFA de huid vol, Tiësto beklaagde zich over de arbitrage en Jesse Rose vreesde voor het leven van de betreffende scheids. Zelfs Mary Ann Hobbs, normaal geen groot voetbalfan, moest even online kwijt dat het niet toekennen van de goal door de scheids echt belachelijk was.

Het Duitse Modeselektor bleek zeer tevreden met een 4-1 overwinning. Kode 9 en The Black Dog hadden het verlies van de Engelsen al zien aankomen en de ploeg werd na afloop ook nog even vakkundig afgebrand door Ben Sims. Eén Brit die trouwens he-le-maal geen last van deze nederlaag had is Dave Clarke, die zich in de afgelopen twee weken ontpopte als fanatieke supporter van het Nederlands elftal en zaterdag zelfs compleet in het oranje achter de decks bij Awakenings verscheen. (foto: Atze de Vries). Wel hoopt hij dat de arbitrage tijdens Nederland-Slowakije beter is.

Oranjesupporter Dave Clarke op Awakenings Festival.

Een andere ontevreden voetbalfanaat vonden we in de persoon van Gui Boratto. Hij was nogal teleurgesteld over de verrichtingen van zijn Braziliaanse team, in de oersaaie laatste groepswedstrijd tegen Portugal (0-0). En op kantoor bij het label PIAS begon een Italiaanse collega woedend met apparatuur te smijten na de onverwachte uitschakeling van zijn team. Joost van Bellen was ondertussen vooral druk met de beslissing wie hij het aantrekkelijkst vond: Huntelaar of Song uit het team van Kameroen :-)

Laten we hopen dat alle goals van het Nederlands elftal wel gewoon meetellen tegen Slowakije. Stevige opbouw, mooie combinaties, af en toe een onverwachte wissel en hopelijk een paar mooie hoogtepunten; dat is wat we nodig hebben. Stacey Pullen, onze derde helft voor deze wedstrijd, deed Oranje in het programma Electronation op Kink FM vast even muzikaal voor hoe dat ook alweer moet.

MySpace Stacey Pullen

De derde helft Nederland-Kameroen: Prins Thomas & Gerd Janson

De derde helft Nederland-Japan: Vince Watson

De derde helft Nederland- Denemarken: Cobblestone Jazz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws