De derde helft: Prins Thomas & Gerd Janson in de mix

Partyscene Redactie | 24 juni 2010
headlines

Van der Vaaaarrrrt....

Het wordt een relaxed potje voetbal vanavond, aangezien we al in de 1/8ste finales zitten. En dan is het ook nog eens superweer. Sweet! De L2P-redactie duikt toch weer trouw in de kast met foute oranje outfits, maar gunt die drie en een halve voetbalhater net zo goed een relaxte avond met een verse Prins Thomas & Gerd Janson-mix.

Oordopjes in de aanslag: Soundcloud is gestart met een heuse Vuvuzela-contest!

 

Terwijl Kirk DeGiorgio en Ewan Pearson zich nu al druk maken over de kraker Duitsland-Engeland die in de 1/8ste finale op het programma staat, geeft de Amerikaan Diplo het Engelse team nog even lekker een trap na, nu zijn vaderland boven Engeland is geëindigd in de groep. De Franse dancescene houdt zich angstvallig stil over het roemloze optreden van Les Bleus, al kwamen we wel één opmerking over een Franse prestatie tegen: de Braziliaanse DJ Marky had namelijk geen goed woord over voor de Franse scheids die Kaká een rode kaart gaf in het duel tegen Ivoorkust.

Tiësto was weer eens een dagje in het land en hees zich onmiddellijk in het oranje voor de wedstrijd Nederland-Japan. De Belgische club Fuse ontpopte zich deze week als fanatiek Holland-supporter en ook Martyn blijft de verrichtingen van onze elf op de voet volgen vanuit Washington.

Hoewel het voor Nederland vanavond alleen om de eerste of tweede plek in de groep gaat, hopen we natuurlijk toch op veel mooie doelpunten. Al met een relaxte uitgangspositie en daarom ook een relaxte mix in deze derde helft: een ‘disco extravaganza’ van Prins Thomas en Gerd Janson, die aankomende vrijdag 25 juni de zomer officieel komen inluiden tijdens Drukpers in Trouw.

  

De derde helft Nederland-Japan: Vince Watson

De derde helft Nederland- Denemarken: Cobblestone Jazz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws