Love2link, week 24 en 25: Sonar 2010!

Partyscene Redactie | 21 juni 2010
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link de eerste beelden van Sonar 2010, Richie Hawtins Griid voor de iPad en interviews met o.a. Robert Hood, Regis, Ellen Allien en Mathew Jonson.

 

Als we af mogen gaan op de youtube-filmpjes van Sonar 2010 was het dit weekend toch weer redelijk AAN in Barcelona en hebben we nu al enorm spijt dat we een keer hebben overgeslagen. De komende dagen komen er veel sets en live-materiaal vrij via RBMA-radio en ook bestaan de BBC 1-uitzendingen van Gilles Peterson en Mary Ann Hobbs deze week volledig uit vers Sonar-materiaal. Maar tot die tijd moeten we het dus even doen met de eerste beelden.

Caribou

 

Moodymann

 

Flying Lotus

 

Ninja Tune’s Kid Koala samen met The Slew

 

King Midas Sound

 

LCD Soundsystem

 

Chemical Brothers

 

2ManyDJ’s sluit af met Joy Division

 

Maar er was natuurlijk ook ander nieuws. We zagen Amsterdam door de ogen van Newworldaquarium en kwamen we de favoriete plaatjes van Tiefschwarz en Thomas Schumacher tegen. Ook waren er weer de onvermijdelijke interviews met Richie Hawtin (die trouwens ook een kek nieuw touch control systeem voor de iPad, de Griid heeft gelanceerd), Regis, Robert Hood, Mathew Jonson en Ellen Allien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws