De derde helft: Vince Watson in de mix

Partyscene Redactie | 19 juni 2010
headlines

Sneijdeeeeeeeeeer.....!

Net als negen miljoen andere Nederlanders maakt de L2P-redactie zich op voor de tweede wedstrijd van Oranje op het WK 2010. Maar we denken natuurlijk ook aan die paar zeldzame voetbalhaters die deze dagen in een triest isolement dreigen te raken. Daarom opnieuw een alternatieve speelhelft met Vince Watson.

 

En ja hoor, daar is ie al: de eerste vuvuzela dancetrack (zucht).

 

Terwijl Skream, Gilles Peterson, Plastician en Ben Westbeech vertwijfeld achterblijven na alweer een zeer matige wedstrijd van het Engelse elftal, heeft Dave Clarke inmiddels het licht gezien als enthousiaste supporter van Oranje. En zo hoort het ook als in je in Amsterdam woont!

Zit jij vandaag moederziel alleen thuis voetbal te haten, terwijl al je vrienden de wedstrijd gezellig op grote schermen in de kroeg volgen, dan bieden wij troost. We hebben we een verse mix van Vince ‘Leeft ie nog? Ja, hij leeft nog’ Watson voor je, vol diepe grooves, melodie en zelfs wat onvervalste jazz. De Schotse voetballiefhebber, die onlangs aankondigde op 1 augustus definitief naar Amsterdam te verhuizen, is (volgens het bij deze mix geplaatste interview) overigens geen Oranje-fan. Schan-da-lig. Ach, dat rammen we er in de komende jaren nog wel uit!

Redden jullie het met deze derde helft? Mooi, dan gaan wij nog even op onze net aangeschafte vuvuzela oefenen...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws