Sonar Radio: live vanaf Sonar 2010

Partyscene Redactie | 16 juni 2010
headlines

Sonar Radio gaat live

Aangezien de laatste editie van Sonar in Barcelona ons nogal tegenviel, hebben we besloten het festival dit jaar een keer aan ons voorbij te laten gaan. Een voordeel van thuisblijven is dat je dan ineens zoiets als Sonar Radio ontdekt, dat de komende dagen live gaat uitzenden. *Update: check ook de Sonarstream van RBMA Radio*.

 

'Live coverage'  vanaf Sonar 2010


Dit jaar dus geen strand, tapas, rondstruinen in het prachtige Barcelona en chillen bij het Sonar-hoofdpodium voor de L2P-redactie. Maar Sonar Radio, dat normaal gesproken gewoon non-stop een playlist afdraait via een gammel Spaans servertje, gaat er (naar eigen zeggen) vanaf donderdag voor zorgen dat we tussen 12:00u en 21:00u muzikaal toch een beetje mee kunnen genieten. Of de gigs echt integraal worden doorgezet op het web en wat precies de programmering zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk, maar af en toe even inschakelen op Sonar Radio lijkt sowieso een aanrader. Sonar vindt plaats van 17 juni t/m 19 juni.

*Update 17/6* check ook de Sonarstream van RBMA Radio, waarop iedere dag gigs vanaf de RBMA-stage in de SonarDome te beluisteren zijn.

Website Sonar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws