Ibiza-residentie voor Michel de Hey

Partyscene Redactie | 10 juni 2010
headlines

‘Ik mis een wekelijkse clubnacht als de Future’

Tot en met begin oktober draait Michel de Hey elke vrijdagavond in de grootste club ter wereld; Privilege op Ibiza, tijdens Superground @ SuperMartXé.

Michel de Hey zal vanaf 18 juni elke vrijdagavond op Ibiza te bewonderen zijn. Tot en met begin oktober draait de Rotterdamse dj elke week in de grootste club ter wereld; de Privilege tijdens Superground @ SuperMartXé.

SuperMartXé, ooit gestart in Madrid, is op Ibiza in drie jaar tijd uitgegroeid tot dé vrijdagavond van het eiland. Michel host de tweede zaal, samen met mede resident dj Javi Munoz. Diep, underground, techno, house & tech-house is wat er in de ‘Superground’ (voorheen Coco Loco-room) te horen zal zijn.

Michel is zeer verheugd over de residentie: “Privilige is de eerste club op Ibiza waar ik ooit naar binnen liep, en dan nu deze wekelijkse residency!? Zo’n residentie is weliswaar niet echt van deze tijd, bijna niet te combineren met de optredens die je hebt, maar voor Ibiza maak ik graag een uitzondering.”

Michel vervolgt: “Ik mis het wekelijkse clubgevoel wel. Zeker als ik terug denk aan de Future in Nighttown. Dus op nu een hele zomer elke week een bepaalde sound neer te leggen in een club, met je eigen vibe is wel iets waar ik heel erg naar uit kijk. het enige wat ik ga missen is nachtrust, maar slapen is ook zo jaren 90.”

Sfeerproeven tijdens SuperMartXé

 

Privilege

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws