Schrijf je in voor Bootleg DJ Contest

Partyscene Redactie | 1 juni 2010
headlines

Win een residency, mengpaneel en gigs

Damn, loop jij nou nog steeds te frutten met je plaatjes op die zolderkamer? Wanneer breek je nou eens door? Schrijf je nu in voor de tiende editie van de Bootleg Café DJ contest.

Bootleg DJ Contest 2010In samenwerking met Popunie verzorgt het Rotterdamse Bootleg DJ Café ook dit jaar weer een uitgebreide mixmatch. De wedstrijd is op 3 april al van start gegaan, maar de finale is pas in december dus er is nog plek voor nieuwe aanmeldingen. Op de eerste drie zaterdagen van de maand strijden drie deelnemers tegen elkaar, voor een plek in de maandfinale op de laatste zaterdag van de maand.

De acht maandwinnaars en de publieksfavoriet staan vervolgens in een aantal halve finales in december. In het allerlaatste weekend van het jaar is tenslotte de grote finale, met nog drie deelnemers. Zij worden door een jury van onder meer programmeurs en dj’s beoordeeld op skills, set-opbouw en presentatie. Inschrijven kan hier.

De prijzenkast:

De winnaar wordt resident in Bootleg DJ Cafe en wint een Pioneer DJM-800 mixer, gigs in Catwalk (en nog meer locaties die later bekend worden), een Clone Records coupon van 70,- euro en radiogigs bij onder meer D-Fusion Radio en Sound Travels Radio.

De drie finalisten gaan naar huis met een Clone Records T-shirt, een Urban Unit coupon van 30,- euro en ook zij mogen hun kunsten vertonen bij D-Fusion Radio en Sound Travels Radio. De acht maandfinalisten krijgen een Clone Records coupon van 50,- euro, een radiogig bij D-Fusion Radio, promo op de website van Bootleg DJ Café en in Speaker Magazine, evenals een gratis abonnement op dat magazine.

Nog een kleine tip: Bootleg Café heeft het niet zo op hardcore, breakcore, schranz, hardstyle, jump, r&b, hip-hop, dubstep en drum 'n bass. Lever in die demo en veel succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws