Love2link week 15, 16 en 17

Partyscene Redactie | 28 april 2010
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link een kijkje achter de schermen bij Plastikman Live, de fotoshoot voor Cocoon Ibiza 2010 en interviews met o.a. Dave Clarke, Bonobo, Mala en Caribou.

 

Richie Hawtin mag dan in zijn eentje op het podium staan; er gaat heel wat mankracht en planning in de Plastikman Liveshows zitten. Een kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor het optreden tijdens het Amerikaanse Coachella Festival vorige week.

 

Cocoon maakt zich op voor een nieuw zomerseizoen op Ibiza. Dit jaar is het thema letterlijk ‘Party Animals’ en dat ging natuurlijk weer gepaard met een extravagante fotoshoot vol schmink, kostuums en bekende koppen.

 

Monolake a.k.a. Robert Henke experimenteert zoals bekend niet alleen met audio, maar ook met beeld en vormen. De nieuwe epilepsie-opwekkende video voor de track ‘Far Red’ van zijn recente album ‘Silence’ bestaat uit “extreme versterking en vergroting van de normaal nauwelijks zichtbare overblijfselen van digitale beeldbewerking”. Dus!

(NB embedden ist verboten, dus klik op het plaatje voor de link).

Klik op de afbeelding voor de link.

8-Bit gaat voor wereldheerschappij. Niet alleen in de muziekindustrie (met chiptune-albums) maar ook gewoon op straat. New York was het doelwit van de eerste aanval…

 

Verder kwamen we de acht meest essentiële tracks uit Ben Klocks collectie en de vijf favoriete plaatjes van Appleblim tegen en interviews met Dan Curtin, Caribou, Dave Clarke, Mala, Guillaume & The Coutu Dumonts en Bonobo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws