Maak kans op eigen radioshow

Partyscene Redactie | 22 april 2010
headlines

Radiotalent gezocht!

Heb je altijd al je eigen radioshow willen maken om je mening en gevoel muzikaal te uiten? Red Bull opent op zaterdag 24 april een radiostudio in de Amsterdamse Sugar Factory, waar zelfbedachte formats ingeleverd kunnen worden om zo kans te maken op een maandelijkse live radioshow.

Heb je altijd al je eigen radioshow willen maken om je mening en gevoel muzikaal te uiten? Red Bull opent op zaterdag 24 april een radiostudio in de Amsterdamse Sugar Factory, waar zelfbedachte formats ingeleverd kunnen worden om zo kans te maken op een maandelijkse live radioshow. Dennis Ruyer (Radio 538) en I-F (Intergalactic FM) zijn tijdens de opening in de Red Bull Music Academy Sound Gallery aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen door ervaring en kennis te delen met jonge talenten.

De Red Bull Music Academy Sound Gallery is een professionele radiostudio in nachttheater de Sugar Factory in Amsterdam, dagelijks worden live online uitzendingen op DJBroadcast.fm verzorgd. Clone, Delsin, Crackhouse, Bar Weinig, Moovmnt, Manual Music, Triphouse, en Elevator People hebben zich al aan het project verbonden en staan garant voor spectaculaire radio. Enkele uren zendtijd wordt vergeven aan jong Nederlands radiotalent om een platform te bieden en een totaal nieuwe muziekinslag op radio te verzekeren.

Aanmelden

Iedereen die zichzelf met de schuiven in de aanslag achter de mic ziet staan en droomt van een eigen show, kan zich via deze link aanmelden. De meest originele en vernieuwende inzendingen worden uitgenodigd voor een proef draaimiddag en maken kans op een eigen maandelijkse show!

De gratis toegankelijke Red Bull Music Academy middag in de Sugar Factory duurt van 14:00 uur tot 18:00 en staat volledig in het teken van radio maken. Om jong talent en geÔnteresseerde te inspireren zijn I-F (Intergalactic FM) en Dennis Ruyer (Radio 538 Dance Department) te gast.

I-F, met zijn webradiostation Intergalactic FM, heeft ervoor gezorgd dat de Nederlandse West Coast een wereldwijd begrip is. Al sinds jaar en dag besteedt I-F welverdiende aandacht aan stijlen als (Italo) disco, electro en techno. Dennis Ruyer begon ooit als radiopiraat en bereikte via een underground benadering zijn publiek. Nu in het moderne tijdperk luistert de dansende massa via Nederlands populairste station Radio 538 naar zijn muziekkeuze. Ruyer is de stem van 538 Dance Department en daarmee de meest invloedrijke radioman op dansgebied.

Red Bull Musicacademy

Red Bull Music Academy Radio 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws