Line-up Welcome to the Future festival bekend

Partyscene Redactie | 21 april 2010
headlines

‘Liefde voor muziek, het leven en de wereld’

Op zaterdag 7 augustus vindt de vierde editie van het Welcome to the Future-festival plaats in natuurgebied het Twiske. De ingrediënten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste muziek.

Op zaterdag 7 augustus vindt de vierde editie van het Welcome to the Future-festival plaats in natuurgebied het Twiske. De ingrediënten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste muziek.

 

In voorgaande edities bewees Welcome to the Future zich al als het meest avontuurlijke festival van de Nederlandse zomer vanwege een cutting edge line-up van de nieuwste techno, house, tech-house en minimal. Bovendien straalt het festival van initiatiefnemer Gert van Veen een soort modern Woodstock-attitude uit: ‘Liefde voor muziek, liefde voor het leven, liefde voor de wereld’,zo luidt de oneliner van het festival.

Ook dit jaar presenteert het festival een uitgebalanceerd programma met het beste dat de Nederlandse scene te bieden heeft naast een fraaie reeks internationale acts. Met uitzondering van Chris Liebing, die al schitterde op de eerste editie en Agnes, een van de hoogtepunten van vorig jaar, zijn louter artiesten geboekt die nog niet op het festival hebben gedraaid.

Zaterdag 24 april gaat de kaartverkoop van start vanaf 10.00 uur, via WTTF en ID&T. Kaarten zijn tevens te koop bij Primera.

Main: 2000 and one vs shinedoe, Marco Carola, Monika Kruse, Michel de Hey, Joris Voorn, Lauhaus & Boris Werner, Madskillz.

Techno: Chris Liebing, Cari Lekebusch, Secret Cinema, Paul Ritch live, Juan Sanchez, Anton Pieete, Sandrien.

Circus: Pan-Pot, Paco Osuna, De man zonder schaduw, Daniel Sanchez, Italoboyz, Olivier Weiter, Unders,

Future: Sneak, Agnes live, Julien Chaptal, William Kouam Djoko live, Martinez, Tom Ruijg live, San Proper & Tom Trago, Dorine Dorado 

Backyard: Isis, Wouter de Moor, Stimming live, Presetone, Gideon Bouwens, Jan van Kampen, Ricketic.

Garden: Joey Daniel, Mirella Kroes, Arjuna Schiks live, Johanna Mercker, Jason Lanox live, Sandeep, Jason Shae & Pete Bandit, Steady Douglas live, Efde.

 

Welcome to the Future

Zaterdag 7 augustus 2010

‘t Twiske, nabij Amsterdam

Openingstijden: 12.00-24.00

 

Welcome to the Future

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws