Moodymann in the mix

Partyscene Redactie | 20 april 2010
headlines

Opwarmen voor Disco3000 in Trouw

Disco3000 presenteert op 24 april in TrouwAmsterdam een legendarische Detroit live-act: Moodymann (Kenny Dixon Jr.), Sherard Ingram (Drexciya) en Anthony ‘Shake’ Shakir bundelen hun krachten om onder de hoede van hun alter ego URBAN TRIBE een unieke live-performance te geven.

E-mail van de organisator van Disco3000; of we aandacht willen besteden aan een bijzondere clubavond in TrouwAmsterdam. Nu krijgen wij wel vaker van dit soort verzoeken, maar wanneer je Moodymann boekt, heb je inderdaad een bijzondere artiest gestrikt voor een bijzondere gig in ons koude kikkerlandje.

Disco3000 presenteert op 24 april in TrouwAmsterdam een legendarische Detroit live-act: Moodymann (Kenny Dixon Jr.), Sherard Ingram (Drexciya) en Anthony ‘Shake’ Shakir bundelen hun krachten om onder de hoede van hun alter ego Urban Tribe een unieke live-performance te geven.

Kenny Dixon jr. alias Moodymann uit Detroit, de man die zoveel soul in z’n producties en sets stopt dat je jezelf afvraagt of hij wel van deze tijd is, vliegt (als de vulkaan op Ijsland zich een beetje gedeisd houdt) zaterdag naar Nederland om live op te treden in TrouwAmsterdam.

Wij zijn al helemaal in de stemming na het beluisteren van deze mix. Maar er zijn meer fijne (live) sets van de Amerikaanse dj/producer op het net te vinden. Wat te denken van het ijzerserke live-performance op het North Sea Jazz festival in 2005? Of zijn set tijdens het Detroit Electronic Music festival in 2006.

Het meest recente dj-werk dat we van Moodymann konden vinden is een set in Brooklyn New York - een paar weken geleden - waar de meester van de diepe, soulvolle, jazzy en funky house en techno platen van o.a. Kraftwerk, KC Flight, Prince, Nitemares on Wax en Ten City op unieke wijze aan elkaar smeedt.

Disco 3000

Datum:           Zaterdag 24 April

Line-up:          URBAN TRIBE (live), San Proper, Antal

Locatie:           Trouw (Amsterdam)

Tijden:            22:00 – laat

Tickets:           17 euro (trouwe honden 15 euro)

VVK:             www.trouwamsterdam.nl / www.rushhour.nl

Veel luisterplezier en tot zaterdag in TrouwAmsterdam!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws