Dinsdag: Flying Lotus Cosmogramma Special 4/20

Partyscene Redactie | 20 april 2010
headlines

Wereldwijd te volgen in 'High-Fi'

Te gast zijn bij Gilles Peterson is natuurlijk dik, maar nog veel gezelliger is het om met je muzikale homies uit L.A. een paar uur live in een studio te kruipen voor een eigen globale geïmproviseerde radioshow ter ere van ‘4/20’. De uitzending begint om 21:00u.


Vier '4/20' samen met Flying Lotus.Mister Lotus laat uiteraard geen gelegenheid onbenut om het nieuwe album ‘Cosmogramma’ dat op 3 mei uitkomt, nog een keer onder de aandacht te brengen. Maar we hebben zo het donkerbruine vermoeden dat deze spontane uitzending op zijn eigen Brainfeeder Radio wel eens een beetje uit de hand zou kunnen gaan lopen. Want naast tracks van het nieuwe album, die Steven Ellison ongetwijfeld on air zal slingeren, viert hij ook ‘4/20’: de Amerikaanse cultfeestdag rond het gebruik van cannabis.

Tijdens deze uitzending –die ook lekker vaag ‘een paar uur’ zal duren- komen o.a. The Gaslamp Killer, Ras G, Daedelus, Teebs, Matthewdavid en Dr. Strangeloop langs om hun mooiste plaatjes op te leggen. Flying Lotus hoopt dat we van de show zullen genieten ‘op een manier die bij de gelegenheid past’ ;-) We zijn benieuwd hoe lang de Brainfeeder Crew het onder invloed volhoudt en welke wazige tracks we voorgeschoteld krijgen. Tune hier in om 21:00u.

*Update 22/4* De uitzending is hier grotendeels (zes uur) te downloaden. De complete acht uur volgen, zodra de technische problemen met het uploaden van zo'n 'huge ass' set zijn opgelost.

MySpace Flying Lotus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws