Strange Fruit pakt uit met jubileumfeest

Partyscene Redactie | 12 april 2010
headlines

Theo Parrish en Peanut Butter Wolf doen Watt

Op vrijdag 14 mei viert Strange Fruit haar 5-jarige bestaan met een feestje in de basement van poppodium Watt. Niemand minder dan Theo Parrish en Peanut Butter Wolf staan op de playlist.

 

Op vrijdag 14 mei viert Strange Fruit haar 5-jarige bestaan met een feestje in de basement van poppodium Watt. Niemand minder dan Theo Parrish en Peanut Butter Wolf staan op de playlist.De tijd vliegt, ook voor Strange Fruit. Op vrijdag 14 mei bestaat de Rotterdamse partyorganisator van voornamelijk ‘zwarte dansmuziek’ alweer vijf jaar. Met de boeking van Theo Parrish en Peanut Butter Wolf zijn twee absolute levende legendes gestrikt voor een optreden in de Maasstad. Het programma wordt aangevuld met Spec Boogie; een mc die de komende jaren hoge ogen gaat gooien in hiphopland, en resident dj’s Thelonious en Lucky Dubz.

Niemand kan een dansvloer zo in extase kan brengen als Theo Parrish met zijn unieke mix van disco, soulfull house, hiphop , soul en boogie. Van James Brown via Chaka Khan naar Sa-Ra en Peven Everett is wat je kan verwachten van deze man. In Watt staat de man gepland voor een vier uur durende set.

Peanut Butter Wolf, die jaren geleden het legendarische hiphoplabel Stones Throw opzette, verraste ons nog enige tijd geleden met zijn dj-set in Paradiso na afloop van het optreden van Q Tip. Zelfs Q-Tip was niet meer van de dansvloer af te slaan. Voor Peanut Butter Wolf is hiphop de basis, maar uitstapjes naar funk, soul, afrobeat en zelfs house worden ook gemaakt.

Kortom: niet te missen, dat verjaardagsfeestje van Strange Fruit!

Watt Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws