Inschrijving Vinylized 2010 van start

Partyscene Redactie | 9 april 2010
headlines

Maak jij de winnende track?

Wie wordt de opvolger van Sebastian Sleebos tijdens de zesde editie van Vinylized? De inschrijving  is deze week van start gegaan en jouw muzikale meesterwerkje insturen kan tot 1 juni.

Vinylized 2010
De hoofdprijs voor de winnaar van Vinylized 2010 is de release van zijn/haar track op 12”, die op het ADE zal worden gepresenteerd (afmixen en masteren onder leiding van een ervaren engineer  van het SAE Institute). Ook zitten er diverse gigs in het Jouw track op 12"?prijzenpakket waaronder tijdens TWSTd QNSNGHT 2011. En zit je bij de laatste vijf dan val je ook in de prijzen.

De jury bestaat o.a. uit Laidback Luke, Terry Toner (Electronation), Funkerman, Sasja Kooistra (de Volkskrant), Sjoerd Wynia (AIR), Martijn Mischgofsky (Misc Agency), Estroe, Hidde Pluymert, Anna Knaup (Anna Agency), Maarten van 't Veld (Unmanageable Artists), Edwin Diergaarde (Ministry of Beats) en Olaf Boswijk (Trouw).

Zij zullen de inzendingen beoordelen en de vijf finalisten selecteren. Het publiek kan in juli 2010 stemmen op de Final Five via de Vinylized website. De publieksstem en de beoordeling van de vakjury leiden uiteindelijk tot de verkiezing van de winnaar van Vinylized 2010. Succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws