Caribou streamt nieuw album online

Partyscene Redactie | 9 april 2010
headlines

In het diepe met Caribou

Vliegen de gestreamde albums ons de laatste tijd nou echt flink om de oren, of lijkt dat maar zo? Ook Caribou geeft je, net als Four Tet en Autechre eerder dit jaar, de kans om zijn nieuwe album 'Swim' volledig online te previewen.

'Swim' in zijn geheel online te beluisteren.Er is geen grijs gebied wanneer het over de muziek van producer (en tevens gepromoveerd wiskundige) Daniel Victor Snaith a.k.a. Caribou gaat. Of je valt als een blok voor de vloeiende fusie van electronica, jazz, pop en zweverige vocals, of je wordt er compleet kriegel van.

Met zijn nieuwe album ‘Swim’, dat op 20 april uitkomt op het label Merge, doet de Canadees in ieder geval weer een verwoede poging om je te overtuigen. Tussen de negen nieuwe tracks zitten zowel relaxte ‘bankzitters’ als lichte futuristische, dansbare electronica die niet zal misstaan op de eerste lome zomeravonden van 2010.

Beluister hier het hele album en als je meer wil horen van Caribou hoef je niet eens tot die lome zomeravonden te wachten. Op woensdag 21 april staat hij namelijk in Paradiso.

Tracklist:

1. Odessa

2. Sun

3. Kaili

4. Found Out

5. Bowls

6. Leave House

7. Hannibal

8. Lalibela

9. Jamelia

MySpace Caribou

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws