Vloervuller van de week: Hudson Mohawke

Partyscene Redactie | 8 april 2010
headlines

Voor het echte feestje moet je bij Mohawke zijn

Waar de meeste motels troosteloze betonblokken vol anonimiteit zijn, is het bij Motel Mozaïque wel altijd sfeervol en gezellig. Heel Nederland mag dit weekend komen  logeren in Rotterdam onder het genot van een pittige line-up, waarin we ook Hudson Mohawke terugvinden.

Hudson Mohawke staat zaterdag in Watt.Motel Mozaïque (8 t/m 11 april) kruipt weer in de poriën van de havenstad en zoekt dit jaar naar de invulling van de gebouwen, straten, parken en pleinen. Wat speelt zich af achter de façades van de bekende Rotterdamse architectuur?

Overdag leiden gidsen het publiek naar bijzondere plaatsen waar normaal gesproken niemand komt en ’s nachts mag er natuurlijk gedanst worden in onder meer de Rotterdamse Schouwburg, Watt, Lantaren/Venster, CBK, Rotown en op buitenlocaties.

Er zijn heel wat interessante namen in de line-up te vinden, zoals Mulatu Astatke & The Heliocentrics, Lindstrøm & Christabelle, The Gaslamp Killer, Plastician, King Midas Sound en het Japanse Soil & Pimp Session. Maar voor het echte feestje moeten we toch vooral bij Hudson Mohawke zijn; de man die er met één enkele track al voor kan zorgen dat je al je stress spontaan vergeet en jezelf ineens vrolijk springend op de dansvloer terugvindt.

De vloervuller van de week is dan ook afkomstig van ‘Polyfolk Dance’, de release waarmee de Schot zichzelf begin 2009 definitief op de muzikale kaart wist te zetten. Een voorproefje op de zaterdag van Motel Mozaïque in Watt, met ‘Overnight’.

Hudson Mohawke- 'Overnight'

 

Website Motel Mozaïque

MySpace Hudson Mohawke

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws