Love2link, week 13 en 14

Partyscene Redactie | 6 april 2010
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link Jeff Mills over zijn ‘Sleeper Wakes’-project, DāM-Funk goes Human League, de ergste wappie-compilatie die we ooit zagen en interviews met o.a. Morgan Geist, Flying Lotus en Prins Thomas.

 

Ja hoor, daar was ie dan. De pionier van de Detroit techno, voor het eerst in twaalf jaar weer achter de decks op Neerlands grootste technofeestje. Juan Atkins trad op in de Gashouder tijdens de paasweekender van Awakenings.

 

Meer Detroit-nieuws: “Ik ben bereid de link met mijn publiek te verbreken, als me dat een betere producer maakt”. Jeff Mills vertelt over zijn ‘Sleeper Wakes’-project.

 

Als je dacht dat de eighties-revival vol glitter en glam alweer op zijn retour was, bekijk dan even deze nieuwe video van DāM-Funk, waarin hij ‘Things That Dreams Are Made Of’ van The Human League covert. Zonnebrillen paraat!

 

Och arme Tijs. De wereldberoemde dj uit Breda is momenteel het onderwerp van een zwaar melige viral die over de interwebs spookt.

 

Het is ein-de-lijk lente en over een paar weken staan we alweer in het gras met een biertje in de hand te springen op de eerste festivals. Let wel op dat je niet net iets te hard gaat op zo’n dag, want voor je het weet zit je in de volgende aflevering van deze verontrustende wappie-compilatie…

 

Verder zette James Holden zijn favoriete plaatjes op voor het Bar Weinig-blog en kwamen we interviews tegen met Daedelus, Prins Thomas, Morgan Geist en Flying Lotus.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws