Nieuw Haags festival: Walk The Line

Partyscene Redactie | 16 maart 2010
headlines

Organisatie maakt eerste namen bekend

Crossing Border organiseert op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei een nieuw festival in Den Haag. Walk The Line is een showcasefestival dat zich afspeelt op en om de Grote Markt in de regentenstad. Het festival heeft als doel om 'nieuwe muziek' te presenteren.

Crossing Border organiseert op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei een nieuw festival in Den Haag. Walk The Line. Bonono is ook van de partij!De internationale programmering wordt ondersteund door Haags talent. Met de oprichting van een nieuw festival Walk the Line ontstaat een krachtig muziekevenement - met ruimte voor pop, rock en dance - in het kielzog van het gerenommeerde muziekfestival SXSW.

Optredens vinden plaats in het Paard van Troje, de Lutherse kerk, De Supermarkt en Zwarte Ruiter aan de Grote Markt in Den Haag. Het programma begint vrijdag en zaterdag om 18:30 uur en duurt tot ongeveer 01:00 uur. Dagkaarten kosten 25 euro, de prijs van een passe-partout bedraagt 45 euro.

Programma tot nu toe

 

Vrijdag 14 mei:The Deaf, Timber, Field Music, The Kissaway Trail, dan le Sac vs. Scroobius Pip, John Dear Mowing club, The Crookes eva.

Zaterdag 15 mei:Bonobo, Mama's Gun, Jesca Hoop, Dirt Music, Tweak Bird, Tamikrest, Warpaint, Woot, NiCad, So What, Avi Buffalo eva.

Walk The Line

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws