Moderat terug van helemaal nooit weggeweest

Partyscene Redactie | 9 maart 2010
headlines

Nieuwe Europese tourdata 2010

Met een beetje pijn in het hart hoorden we in november vorig jaar over het voorlopige afscheidsconcert van de gelegenheidsformatie Moderat in Berlijn, die met het gelijknamige album een dikke vette stempel op 2009 wist te drukken. Moeten we zeker weer vier jaar wachten op nieuw Moderat-materiaal! Of toch niet???

Moderat in actie.De hernieuwde samenwerking tussen het duo Modeselektor en Apparat voor het album  ‘Moderat’ is blijkbaar een stuk beter bevallen dan de moeizame muzikale touwtrekkerij rond hun debuutalbum ‘Auf Kosten Der Gesundheit’ uit 2003. Fans die dachten dat ze –nu het project opnieuw voor onbepaalde tijd in de ijskast verdween- weer jaren op nieuwe imposante livegigs van het trio moesten wachten, gaan een mooie zomer tegemoet.

De mannen maakten onlangs namelijk vanuit het niets ineens nieuwe Europese tourdata bekend en staan op 11 juli 2010 doodleuk in Utrecht op de planken. Of dit betekent dat er ook weer nieuwe officiële releases in de planning zitten is nog niet bekend….

Moderat/ Pfadfinderei- '6 Minuten Terrine'

 

MySpace Moderat

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws