Love2Party Weekendoverzicht week 9

Partyscene Redactie | 5 maart 2010
headlines

WEEEEEEEEEEEKEND!!!

In Den Haag, Utrecht of Nijmegen heb je komend weekend, als liefhebber van de alternatieve dance, weinig te zoeken. In Rotterdam vindt eindelijk weer een aantal leuke clubavondjes plaats voor de house- en technoheads, en zoals wekelijks is Amsterdam het kloppende hart van onze elektronische muzieknatie. Met een grote rol voor het 5 Day's Off-event. Have fun!

Wat: TWSTd 7,5 Years Anniversary

Locatie: TWSTd, Amsterdam.

Datum: vrijdag 5 en zaterdag 6 maart

Line-up: Aron Friedman, Bart Skils, Brent Roozendaal, Carlos Valdes, De Kleine Raver, Edwin Oosterwal, Eric de Man, Eva Maria, Freddy Spool, JP, Kevin Arnemann, Kid Goesting, Lin, Moritz, Prunk, Schaamteloos-dj's, Stefano Richetta, Steve Rachmad, Teatro Kultka, Tettero, Tim Nieburg, Vincenzo de Bull, Zender

Entree: 18 euro.

Bijzonderheden: TWSTd bestaat 7,5 jaar en dat laat het Amsterdamse dj café niet onopgemerkt voorbij gaan. Alle helden uit heden en verleden die 'de kleinste club van Nederland' een warm hart toedragen, komen tijdens twee allnighters langs voor een fijn setje. Leuke avond als je van house en techno van de Amsterdamse incrowd-dj’s houdt en bovendien genoeg energie hebt om door te dansen tot een uurtje of negen in de morgen.

TWSTD

Wat: Diepgang invites Adam Beyer

Locatie: Catwalk, Rotterdam.

Datum: vrijdag 5 maart  

Line-up: Adam Beyer, Hertz & Vibes, Size.

Entree: 15 euro

Bijzonderheden: De Zweedse technoheld Adam Beyer maakt zich eens een keer op voor een ‘Rotterdams’ avondje techno. Hij heeft de organisatie laten weten dat hij er enorm veel zin in heeft en de officiële eindtijd met een korreltje zout zal nemen, en misschien wel gewoon botweg aan zijn laars lapt.

Het is aan de heren Hertz & Vibes om de avond op te warmen, die vergezeld wordt door ‘ouwe reus’ Size, producer op labels als Truesoul (van Adam Beyer), 100% Pure en Team Records.

BibioWat: 5 Days Off.

Locatie: Melkweg, Paradiso, Amsterdam, Nederlands Instituut voor Mediakunsten.

Datum: van woensdag 3 t/m zondag 7 maart

Line-up: O.a. Alex Smoke, Daniel Bell, Joost van Bellen, Bibio, Bong-Ra (live), Cinnaman, Dixon, Fake Blood, Floating Points, Flying Lotus, Four Tet (live & dj-set), Groove Armada, Hot Chip, Junior Boys (dj-set), Paul Kalkbrenner, Makam (live), Martyn, Miss Kittin, Noisia, Nosaj Thing, Rahaan,  Redshape (live), Vitalic (dj-set)..

Entree: Passe-partout 70 euro.

Bijzonderheden: 5 Days Off 2010 is reeds een aantal dagen bezig. Maar waar kunnen we nog heen, wat moeten we absoluut gehoord hebben en wie mogen we niet missen? Love2party dook in het festivalprogramma; op zoek naar de 5 dikste feestjes.

Wat: Defected in the House.

Locatie: Club Vie, Rotterdam.

Datum: zaterdag 6 maart.

Line-up:

MAIN Room: Copyright, Gabriel & Castellon, Matt Styles

R&B Room: D.E.F.

Entree: 12 euro

Bijzonderheden: De Britse dj/producers Sam Hot en Gavin Mills, beter bekend als Copyright, treden zaterdag op in de Maasstad. Hoofdzakelijk om hun nieuwe dj mix cd voor de Defected in the House-serie te promoten. En wel in een club die bekend staat om zijn handtasjeshouse en piemel-electro-sound. Nu maakt en draait Copyright niet alleen soulvolle house met de nodige funk-, soul- en jazzinvloeden, maar gaat het duo ook wel eens voor een gelikt poppy dansplaatje. Een prima act dus voor club Vie, qua decor toch een van de mooiste clubs van de Maasstad.

Wat: Soundgarden

Locatie: Klokgebouw, Eindhoven.

Datum: zaterdag 6 maart.

Line-up: RSD (Smith & Mighty) + Goldorak & Solpher + Strye + Piro

Entree: 27,50 euro.

Bijzonderheden: Het Klokgebouw in Eindhoven wordt zaterdag 6 maart omgetoverd tot ‘Soundgarden’. Een luxueuze speeltuin voor paradijsvogels en passiebloemen die snakken naar de betere beats, verboden vruchten, bubbels en cocktails. Met achter de draaitafels o.a. Tocadisco, Hardwell, Sven van Hees en Monte la Rue belooft dit een feest te worden met twee gezichten: eentje van pompende house en eentje van relaxte lounge. Misschien wel leuk!?

Klokgebouw

Wat: Dubstep a Gogo

Locatie: Theater Kikker, Utrecht.

Datum: zaterdag 6 maart  

Line-up: Chrome, DPE, F, Live: Geiom, Live: Hizatron, Live: Spam Chop

Entree: 11 euro.  

Bijzonderheden: Op uitnodiging van Eat This Media zullen Geiom(uk), F(fr), The Hizatron(uk) en Spam Chop(uk) de derde verjaardag van Dubstep a GoGo komen vieren. Geiom komt uit de IDM-hoek, maar geeft dubstep een heel nieuwe dimensie. F bekijkt dubstep vanuit dubtechno, maar dan overgoten met een Frans sausje. The Hizatron en Spam Chop zijn creatieve geesten uit Nottingham. Hun frisse nieuwe geluid combineert techno, house, acid en dubstep. De Utrechtse talenten Chrome en Dead Pigeon Entertainment maken de avond af.

Wat: Looks

Locatie: Thalia Lounge, Rotterdam.

Datum: zaterdag 6 maart

Line-up: Franck Roger, Greg van Bueren, Leroy Styles

Entree: 15 euro

Bijzonderheden: LOOKS, bekend om zijn vooruitstrevend deephouse-concept met internationale namen, heeft weer een legende binnen gehaald. Niemand minder dan Fransman Franck Roger zal achter de decks verschijnen. Franck Roger is een living legend! Deze Fransman is in Parijs groter dan de Eiffeltoren. Hij is wereldwijd gerespecteerd en heeft platen uitgebracht op o.a. Kenlou, Crash, Needs, BBE & Defected. Franck heeft in de afgelopen jaren een unieke housesound ontwikkeld met verschillende gezichten. Dit jaar heeft hij in korte tijd vele landen aangedaan en zal Nederland tijdens LOOKS een bezoek vereren. Een unieke kans om deze Fransman in een sfeervolle locatie aan de gang zien gaan. 

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws