Love2link, week 8 en 9

Partyscene Redactie | 28 februari 2010
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link Garnier die bij iemand thuis mixt, Four Tet in 3D, Prince in de oefenruimte (1984) en interviews met o.a. Larry Heard en Moritz von Oswald.

 

Four Tet trad onlangs live op in New York en werd door cineast Ray Concepcioñ vastgelegd met een camera, waarop een wegwerp-3D bril was geplakt.

‘Angel Echoes’

 

Klik hier voor de video’s van ‘Sing’ en ‘Ringer’.

De Belgische zender Pure FM organiseerde een (Laurent Garnier Mixe Chez Toi'), met als hoofdprijs een dj-set van Laurent Garnier bij je thuis. De gelukkig winnares was ene Amélie, woonachtig in een voormalig bordeel. Nadat Garnier zelf de verlichting had opgehangen, zette hij de woonkamer op z’n kop.

 

De van oorsprong Canadese, in New York woonachtige turntablist A-Trak deed twee weken geleden een live-improvisatie met pianist Chilly Gonzales. Verser wordt hiphop niet: de door Gonzales ingespeelde akkoorden gingen real time door het mengpaneel van A-Trak.

 

Uit den ouden doos en deze week opgedoken: Prince die in 1984 ‘When Doves Cry’ repeteert in een oefenruimte.

 

 

Ook al hadden we op dit moment een missionair kabinet: dít zien we de Nederlandse minister-president nog niet doen. De Sloveense president Danilo Türk bracht een uitgebreid bezoekje aan het kantoor van dj/producer Umek, leerde een potje mixen en probeerde zo veel mogelijk muzikale goodies los te peuteren voor zijn dochter.

Verder kwamen we de favoriete plaatjes van Damian Lazarus en Dan Curtin tegen en interviews met Larry Heard (audio en tekst), DJ Pierre, Dixon, Moritz von Oswald, Gonjasufi en Pantha Du Prince.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws