Brekend: Detroit techno op WMC!

Partyscene Redactie | 24 februari 2010
headlines

Detroits charme-offensief in Miami

Miami’s Winter Music Conference -normaal gesproken het domein van de bikini’s, siliconen, piemeltjeshouse en trance- wijdt dit jaar een compleet podium aan de meesters uit Detroit. De combinatie ’Moodymann’ en ‘breezermeisjes’… gaat dat wel goedkomen?

Volgend jaar breezermeisjes met Moodymann-tattoos?Miami proclameert op de WMC 2010 het 25-jarig bestaan van de Detroit techno en sleept daarom een aantal grote namen uit het noorden naar zonnig Florida voor een heus jubileumfeest. Juan Atkins, Carl Craig, Stacey Pullen, Kenny Larkin, Kevin Saunderson, Moodymann en Theo Parrish zijn allemaal op 25 maart in de ‘Shore Club’ achter de decks te bewonderen tijdens dit ultieme charme-offensief.

Ook Gigolo Records en Compost sturen dit jaar een sterke delegatie met Peter Kruder, DJ Hell, Rainer Truby, Christian Prommer, Roland Appel en Michael Reinboth op 24 maart in diezelfde Shore Club. De ‘bass’-afdeling is goed dichtgetimmerd met Ed Rush & Optical, Pendulum, Noisia, Skream en Plastician op 24 maart in de Heathrow Lounge, Dennis Ferrer is uiteraard weer van de partij en zelfs Jazzanova, dOP en Seth Troxler zijn dit jaar terug te vinden in het programma.

Zou Miami nu dan toch eindelijk eens een keer omgaan? Of staan deze 'sterrenline-ups' straks toch weer te draaien voor twintig man, terwijl de rest van de bruinverbrande danceliefhebbers hun gebruikelijke shot electrohouse halen bij de publiekslievelingen van de Swedish House Maffia en helemaal losgaan op de strings van Corsten en Tiësto? Het worden spannende dagen in maart….

Website WMC (23/ 28 maart 2010)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws