Ministry of Sound moet wijken voor nieuwbouw

Partyscene Redactie | 24 februari 2010
headlines

Onderteken de petitie en stem tegen!

Ministry of Sound

De toekomst van de Ministry of Sound is onzeker. Een projectontwikkelaar is van plan om een aantal peperdure nieuwbouwappartementen pal voor de deur van de 18 jaar oude club in Londen te bouwen. Daardoor is de kans groot dat de deuren van één van de bekendste houseclubs van Europa moeten worden gesloten.

In gesprek met de directie van de Ministry of Sound sprak de betreffende vastgoedmagnaat de volgende ‘troostende’ woorden: ‘nightclubs come and go’. Dat heeft niet alleen bij het management van de club kwaad bloed gezet, ook de Britse muziekpers en de clubbers zetten nu alle zeilen bij om een sluiting van de Ministry of Sound te voorkomen.

‘Ministry of Sound is not just a nightclub. Millions of people have passed through our doors over the 18 years we have been open. 300,000 people a year visit us annually. If we lose Ministry of Sound, we are losing a vital piece of youth culture in this country. Nightclubs may have existed before Ministry of Sound, but they were never the same afterwards.’

Onderteken de petitie HIER en stem tegen de sluiting van de Ministry of Sound!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws