Finale TWSTd DJ Contest

Partyscene Redactie | 18 februari 2010
headlines

Vier finalisten strijden om titel ‘meest talentvolle DJ van Nederland’

Op 20 maart vindt in Melkweg de finale van de Dommelsch TWSTd DJ Contest plaats. Een deskundige vakjury zal dan uit de vier overgebleven finalisten de meest veelbelovende DJ van Nederland kiezen. Naast de vakjury kiest het publiek haar favoriet, die beloond wordt met de publieksprijs.

 

TWSTD DJ Contest FlyerAfgelopen jaar zijn 160 talentvolle DJ’s de strijd aangegaan in een 80 ronden tellende wedstrijd, van wie er vier weten door te dringen tot deze grote finale.

De Dommelsch TWSTd DJ Contest vindt voor de zesde keer plaats. Deze jaarlijkse wedstrijd voor beginnende DJ’s en producers biedt talent de mogelijkheid om door te breken in de Nederlandse dance- en clubwereld.

De meest opvallende DJ’s uit de contest krijgen het hele jaar de kans zich in de kijkerte spelen, want de winnaar geniet veel aandacht van professionals. De winnaar krijgt daarnaast van het SAE Institute een ‘electronic music production’-opleiding tot volwaardig producer en een TWSTd residency in het DJ Café. Ook krijgt de winnende DJ een optreden tijdens het TWSTd QNSDY Outdoor Event op het Weteringplantsoen tijdens Koninginnedag.

Er hebben zich reeds vier halve jaar finales voltrokken, wat Miss Fuzzy, South District, Tim Hoeben en Timmaz verzekerd van een plek in de grote finale. Bij alle rondes heeft het aanwezige publiek door middel van de publieksprijs rechtstreeks invloed op de contest. De uitslag van de juryprijs wordt bepaald door een deskundige jury, met vele jaren aan ervaring. De vakjury bestaat uit DJ’s, organisatoren van feesten, programmeurs van grote tenten/festivals en A&R managers.

Meedoen?

De nieuwe contest is al begonnen! Geïnteresseerde DJ’s kunnen hun demo CD opsturen naar TWSTd DJ Café, Dommelsch TWSTd DJ Contest, Weteringschans 157, 1017 SE Amsterdam.

TWSTd DJ Contest

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws