FYM 2010: Do you feel lucky?

Partyscene Redactie | 5 februari 2010
headlines

Lonken naar de zomer met FCA

Kondigden we afgelopen maandag aan dat Dance Valley en Extrema Outdoor in de voorverkoop zijn gegaan; zijn we de traditionele opener van het festivalseizoen, het gezellige Free Your Mind Festival, helemaal vergeten…Is jouw geluksgetal ook 7?

 

Free Your Mind 2010
‘Lucky number 7’ is het thema van de zevende editie van het altijd dikke feestje onder de Rijnbrug in Arnhem. Free Your Mind vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 juni en met een beetje mazzel maak jij bij de aankoop van jouw kaartje ook nog kans op een cadeautje. Bij elke zevende ticketbestelling geeft FCA namelijk een FYM T-shirt of andere leuke goodies weg. Kaarten zijn 1 februari in de voorverkoop gegaan en kosten 45 euro.

Om vast een beetje in de zomerstemming te komen organiseert FCA op zondag 25 april ook nog een 'FYM pre-beachparty' bij de strandtent Woodstock 69 in Bloemendaal. Kaarten hiervoor kosten 10 euro, maar kunnen ook in combinatie met een ticket voor het festival in Arnhem worden gekocht (Dit combi-ticket kost 50 euro. NB de ‘Lucky number 7’-winactie geldt alleen voor de combi-tickets en de kaarten voor het festival in Arnhem!)

Do you feel lucky? Koop dan snel je tickets via de FCA-website

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws