Steel de show in de eerste 360-video

Partyscene Redactie | 3 februari 2010
headlines

Opname video in Trouw

Wil je jezelf binnenkort al feestend voorbij zien komen op Youtube, websites, blogs en muziekzenders? Dan moet je zaterdag zeker naar de Trouw, waar de mannen van 360 Soundsystem hun eerste video op gaan nemen.

 

360 presents...Glitterbug en de opnames van hun eigen video.In december verscheen ‘Neon’, de eerste gezamenlijke release van 360-mannen Patrice Baumel en Nuno dos Santos op Green, het label van Joris Voorn en Edwin Oosterwal. Ter gelegenheid van deze verse collaboratie en het feit dat de track internationaal lekker aanslaat, hebben ze nu besloten een video op te nemen.

Plaats van handeling is de maandelijkse 360-avond in de Trouw aankomende zaterdag (6 februari). Je kunt zelf gefilmd worden, maar wordt ook van harte uitgenodigd om je compleet uit te leven met de camera van je eigen mobieltje en de beelden naar 360 door te sturen. Al het beeldmateriaal wordt uiteindelijk door Trouw VJ Arnout Hulskamp verwerkt in de definitieve video.

Tijdens deze 360-avond is er natuurlijk ook weer een internationale act te bewonderen. Het duo Glitterbug (a.k.a. de Duitse producer Till Rohmann en VJ Ronni Shendar uit Israël), dat ons vorig jaar al wist te verrassen met de licht trancy, maar zeker niet vervelende track ‘Afternoon’, staat op het punt om hun nieuwe album ‘Privilige’ uit te brengen op het label C.Sides. Ze zullen de Trouw-bezoekers zaterdag een mooi sferisch voorproefje geven op het nieuwe materiaal.

Trek dus snel je beste outfit uit de kast voor jouw ‘15 minutes of fame’ en geniet tegelijkertijd van een avondje muzikale diepgang. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Trouw. Vooraf wat dancemoves oefenen? Beluister ‘Neon One’ en ‘Neon Two’ dan vast hier.

Website 360

MySpace Glitterbug

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws