Detroit-reünie op Awakenings paasweekender

Partyscene Redactie | 30 januari 2010
headlines

Juan in de Gashouder

Terwijl de Eindhoven-editie van Awakenings nog plaats moet vinden, kregen we ook de line-up van de driedaagse paaseditie al voorgeschoteld. Niemand minder dan Juan Atkins gaat in april explosieve techno-eitjes in de Gashoudertuin verstoppen.

Juan in de Gashouder tijdens de driedaagse paaseditie van Awakenings.Toegegeven: we houden wel van venijnig plaagstootje richting de Monumental-crew, wat ons dan ook regelmatig een pittige reactie van Rocco Veenboer & consorten oplevert ;-) Onze grootste ‘klacht’ is vaak dat de line-ups van Awakenings niet erg vernieuwend zijn, maar als we eerlijk zijn ligt dat natuurlijk niet zozeer aan Monumental, maar veel meer aan de huidige technoscene die in de afgelopen jaren bijzonder weinig baanbrekende kopstukken wist voort te brengen.

Gelukkig zijn er nog genoeg muzikale mastodonten die het technovuurtje hoog op kunnen stoken. Monumental weet deze helden nog altijd goed te vinden, zodat we toch weer verantwoord los kunnen op dikke rides, shuffles en kicks. Ook tijdens de paaseditie van Awakenings zijn de bekende technokanonnen weer goed vertegenwoordigd, met o.a. Dave Clarke, Joey Beltram, Miss Djax, Chris Liebing en Oscar Mulero in de line-up.

Vooral de Detroit Special op de zondag springt eruit met een ware reünie van vooraanstaande veteranen uit The Motorcity. Juan Atkins keert voor het eerst in twaalf jaar terug in de Gashouder, samen met Alan Oldham (DJ T-1000), Kenny Larkin, het duo Octave One en Robert Hood. Een flinke kluif voor onze eigen Quince (Delsin) en Casper Tielrooy (Dekmantel) om de eer van de thuisploeg te verdedigen! Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Line-up:

Vrijdag 2 april

Cristian Varela
Dave Clarke
Joey Beltram
Miss Djax
Regis LIVE
Tim Wolff

Zaterdag 3 april

Chris Liebing
Dubfire
Joris Voorn
Nic Fanciulli
Oscar Mulero

Zondag 4 april Detroit Special

Alan Oldham aka DJ T-1000
Casper Tielrooy
Juan Atkins
Kenny Larkin LIVE
Octave One LIVE
Quince LIVE
Robert Hood

Heb je geen zin om tot april te wachten, dan zijn er ook nog kaarten verkrijgbaar voor de Klokgebouw-editie van Awakening op 6 februari in Eindhoven, met o.a. Delta Funktionen, Redshape (live), Ben Klock & Marcel Dettmann, Secret Cinema en DJ Rush.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws