Lady Aida’s DJ School breidt uit

Partyscene Redactie | 28 januari 2010
headlines

Eerste dj-certificaten uitgereikt

De Eindhovense CKE DJ-opleiding gaat uitbreiden. Vanaf februari is het ook mogelijk om lessen te volgen in digitaal beatmixen en in maart biedt de school een korte module turntablism aan, waarin scratchen en beatjugglen centraal staan.

DJ LesHet gaat goed met de Eindhovense CKE DJ opleiding die het Centrum voor de Kunsten in samenwerking met DJ Lady Aïda ontwikkelde en die in september 2009 van start is gegaan. Inmiddels hebben de eerste 28 leerlingen de DJ opleiding ‘beginners’ succesvol afgesloten met een showcase voor vrienden en familie in PopEi. Uit handen van Lady Aïda kreeg iedereen een certificaat uitgereikt.

Aanstaande vrijdag, 29 januari, organiseert de DJ school, ter afsluiting van de DJ opleiding ‘gevorderden’ een spetterende eindpresentatie. Tien gevorderde dj's zullen acte de presence geven in de grote zaal en café van PopEi (Klokgebouw - Strijp S. Eindhoven). De avond is gratis toegankelijk. Aanvang show 20.00 tot 01.00. Iedereen is welkom.

Een nieuwe serie lessen van de CKE DJ opleiding gaat op 8 februari van start. De meeste groepen zitten al vol, maar inschrijven kan altijd via de site van het CKE. Bij voldoende inschrijvingen worden nieuwe lessen gestart.

Ook benieuwd geworden naar deze DJ school? Op maandag 1 februari organiseert de opleiding een inloop van 19.00 - 20.00 uur in PopEI, of kom 29 januari langs op de DJ Showcase in PopEi.

PopEi

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws