Club Transmediale 2010 van start

Partyscene Redactie | 27 januari 2010
headlines

TodaysArt, Extrema en Delsin op CTM 2010

Berlijn staat de komende dagen weer in het teken van het multimediale festival Club Transmediale, met dit jaar het thema ‘Overlap- Sound & Other Media’. Naast vele andere internationale bijdragen zijn ook Extrema en TodaysArt aanwezig met een dikke avond in de Panoramabar. Download hier de CTM 2010-compilatie.

 

Club Transmediale 2010

Op de elfde editie van CTM, dat plaatsvindt van 28 januari t/m 7 februari rond de Berlijnse Alexanderplatz, duikt de organisatie dieper in de overlappingen tussen de muziekwereld en andere creatieve en economische disciplines en worden de risico’s en voordelen van deze fusies bekeken. Naast een uitgebreid dagprogramma met workshops, showcases en discussiepanels op audiovisueel en multimediaal gebied, staan er weer heel wat fijne muzikale avondjes op het programma.

CTM’s Nederlandse 'zusje', TodaysArt, laat natuurlijk ook van zich horen in Berlijn en kreeg de eer om het festival in samenwerking met Extrema op 7 februari af te sluiten in de Panoramabar. Joris Voorn, Edwin Oosterwal, Pitto en Deetron staan die avond achter de decks. Mocht je één dezer dagen afreizen naar CTM, dan kun je op 30 januari ook gelijk een In 2010 duikt de organisatie dieper in de overlappingen tussen de muziekwereld en andere creatieve en economische gebieden.ander bijzonder dik techno-avondje in diezelfde Panoramabar meepikken. Officieel geen onderdeel van het CTM-programma, maar met Omar S, een liveset van Shed en Delsins gemaskerde Redshape (inclusief drummer) in de line-up, is het er eentje om niet te missen.

Geen tijd of geld om naar de Duitse hoofdstad af te reizen? Dan heeft CTM nog een kleine pleister op de wonden: een gratis te downloaden compilatie, inclusief de trailer van de M-nus ‘Making of Contakt’ DVD. Nadat je je (gratis) hebt geregistreerd, kun je de compilatie hier downloaden.

Tracklist CTM.10

01 Patric Catani – ‘Lemniscate 14’

02 Hildur Gudnadottir – ‘Erupting Light’

03 Mount Kimbie – ‘Maybes’

04 Glass Candy – ‘Candy Castle’

05 Guido Möbius – ‘Gosse Overman’

06 Etienne Jaumet – ‘Entropy’

07 Desire – ‘Don't Call’

08 Scuba – ‘Klinik’

09 Funckarma – ‘Nays of Dight’

10 Aoki Takamasa – ‘RN2-09 PT1 + PT2’

11 Joris Voorn – ‘Empty Trash’

12 Drop The Lime – ‘Set Me Free’ (Harvard Bass Remix)

13 Oni Ayhun – ‘OAR002’

(14 Making Contakt-trailer)

Website Club Transmediale 2010

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws