Gratis champagne in de Catwalk

Partyscene Redactie | 31 december 2009
headlines

Rotterdamse helden rocken Catwalk

Het aanbod dikke feestjes tijdens de jaarwisseling is weer overweldigend. Zo overweldigend dat de agendatool van onze site er spontaan de brui aan heeft gegeven en een erg gezellige oud & nieuw-party in Rotterdamse Catwalk er daarom niet tussen staat. En dat kan natuurlijk niet…

NYE @ Catwalk…vooral niet als het een feest betreft waar de ons welbekende Sandeep achter de decks staat te knallen, samen met Joachim, Joey Daniel, Hertz & Vibes, Jeff Moore en Kadir Pelit.

Uit het persbericht: “Waar veel andere clubs en organisaties een grote buitenlandse of Nederlandse dj boeken en de prijs opschroeven naar 40 of 50 euro doet de Catwalk het, net als vorig jaar, op zijn Rotterdams. Het wordt gevierd met de Rotterdamse helden die de club maken tot wat hij is, want Oud en Nieuw moet gewoon één groot feest zijn en wie rocken de Catwalk nou harder dan de mannen die al vele malen de tent op zijn kop hebben gezet? Geheel in stijl wordt er doorgegaan tot 8u 's ochtends en de prijs voor een kaartje is niet meer dan 20 euro in de voorverkoop want de feestdagen zijn al duur genoeg!”

New Years Eve at Catwalk/ 31 december/ Catwalk, Rotterdam/ 23:00-08:00/ vvk 20 euro, deur 25 euro, vanaf 05:00 10 euro/ Champagne= gratis!

Voor meer spetterende feesten tijdens oud & nieuw klik je hier. Krijg je jouw feest ook niet meer in onze overvolle agenda gepropt, dan kun je de details hieronder altijd nog kwijt in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws