Love2link kersteditie 2009

Partyscene Redactie | 24 december 2009
headlines

Stille nacht? Echt niet!

Ja hoor, het is weer kerstmis en dan mag de kerstspecial van Love2link natuurlijk niet ontbreken: ben je het vele eten, de dronken familie en de suffe kerstfilms even helemaal zat, dan kun je hier o.a. terecht voor gratis tracks, een vage kerstwens van Alexander Robotnick en Lindstrøm’s epische versie van ‘Little Drummer Boy’.

Ook dit jaar schakelen we eerst even over naar de V.S. waar weer iemand een compleet jaarsalaris heeft uitgegeven aan een kitscherige lichtshow op heule slechte muziek ;-))

 

Alexander Robotnick wenst je een kerst in hogere sferen toe!

 

Kerstselectie Sonar Kollektiv
Helaas geen muzikale adventskalender van het Duitse label Sonar Kollektiv in 2009, maar wel een handige kerstselectie met tracks van hun eigen artiesten op iTunes. Even voor een zacht prijsje downloaden en je hebt gelijk de meest sfeervolle tunes voor bij het kerstdiner in handen.

Gratis tracks!
De Duitse digitale muziekwinkel Finetunes doet wel aan cadeautjes (lees: gratis tracks) met hun adventskalender. Via de Finetunes Twitter kun je onder meer plaatjes van Clara Hill, Motor City Drum Ensemble en Bing Crosby downloaden. Houd je meer van hakken, zagen en scheuren onder de kerstboom, dan heeft het label Turbo Recordings gratis filmpjes, tunes en meer goodies van o.a. Jesper Dahlbäck, Tiga en Boys Noize voor je ingepakt.

Funky Christmas grooves van Strut
Als het aan Strut Records ligt breng je de feestdagen helemaal door in jaren ’60 en ’70-stijl. Ze hebben voor het album ‘In The Christmas Groove’ veel obscure B-kanten van oude soul en funkartiesten afgespeurd, op zoek naar ‘die bijzondere momenten waarop de good grooves de Jingle Bells ontmoeten’. Prima tunes om op uit te buiken, of je ‘kerstmojo’ mee op te krikken (release: digitaal en cd).

Koning van de kerstplaat is dit jaar toch wel Lindstrøm, die een 42 minuten durende elektronische versie van ‘Little Drummer Boy’ (U weet wel, parumpapapum …) maakte. Deze epische track is verkrijgbaar als bonus bij het nieuwe album ‘Real Life Is No Cool’ van Lindstrøm en Christabelle. Hieronder vind je de edit van vijf minuten, maar zoals altijd is de gehele versie inmiddels ook alweer te vinden op het interweb (*kuch*).

 

En traditiegetrouw weer een lekkere klassieker als afsluiter. Bing & Frank, take it away!

 

De redactie van DJscene/ Love2party wenst iedereen hele gezellige en natuurlijk ook muzikale kerstdagen toe!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws