3FM Serious Request 2009 van start

Partyscene Redactie | 18 december 2009
headlines

Play the music!

Nu prinses Máxima de 3FM-dj’s Giel, Gerard en Annemieke opgesloten heeft in het glazen huis op de Grote Markt in Groningen, is Serious Request 2009 echt van start gegaan. Hoe kun jij je steentje bijdragen aan de strijd tegen malaria?

 

Steun de strijd tegen malaria!

Zoals we je vorige week al wisten te melden, zamelt het Heerlense Poppodium Nieuwe Nor tijdens hun maandelijkse techno-avond ‘TechNOrm’ op zaterdag 19 september, geld in voor 3FM Serious Request. Vraag je favoriete plaatje aan per mail (min. 5 euro per verzoekje) en wie weet wordt jouw favoriete tune tussen 01:00 en 03:00 wel door de lieftallige Lady Aïda op de decks gesmeten. Aan de andere kant van het land neemt het Gronings poppodium Vera met een flink aantal live-artiesten op 23 december een muzikaal voorproefje op Eurosonic/ Noorderslag, met hun benefietavond (‘De Collecte’)

Máxima sluit de 3FM-dj's op in het glazen huis.Verder is de traditionele Serious Request-veiling natuurlijk weer op eBay te vinden en kun je, als je het beste bod doet, jouw eigen plaat acht weken lang laten pluggen door professionele pluggers. Mocht je niet helemaal warm worden van de andere items op de veilingsite -waaronder een masterclass rappen van Yes’r (ooeeh), een foto van Gerard Joling (aaaah) en een masterclass ‘desserts maken’ met tv-kok Roelof van Veen (ooooh)- omdat je op zoek bent naar meer ‘dance-gerelateerde items’, dan kun je ook terecht bij de Zeeuwse DJ Gear-shop BAX.

Zij houden een eigen veiling van dj-gear met o.m. een Ableton Live 8-pakket gesigneerd door Ben Liebrand, een koptelefoon met de handtekening van Ferry Corsten en een door Carl Cox gesigneerde cd-map. Je kunt hier tot 21 december 12:00 op bieden en de opbrengst gaat ook naar Serious Request.

En anders kun je er de komende dagen natuurlijk ook gewoon je missie van maken om eindelijk eens wat fatsoenlijke elektronische muziek op 3FM te krijgen! Plaatjes aanvragen kan hier of via 0909-1336. We herhalen… 0909-1336!

Website 3FM Serious Request 2009

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws