Club Zonder Concessies verdwijnt van het toneel

Partyscene Redactie | 17 december 2009
headlines

‘Na 3 drie locaties in 2 jaar is het mooi geweest’

Het is over en uit met Club Zonder Concessies in Rotterdam.

Het is over en uit met Club Zonder Concessies in Rotterdam. Het initiatief van Barkode Produktiehuis, waarmee de afgelopen twee jaar een podium werd geboden aan kleinschalige, jonge partyorganisaties in de Maasstad, verdwijnt.

Afgelopen zomer berichtten wij dat Club Zonder Concessies de kelder van Eat & Chill naast Off_Corso ging verlaten, om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Na een aantal feestjes in de lobby van Grand Hotel Central te hebben georganiseerd, houdt Club Zonder Concessies het toch voor gezien.

Via Hyves meldt Barkode het volgende: “In 2007 is Club Zonder Concessies ontstaan als tegengeluid op het mainstream-verhaal der grote clubs van Rotterdam - een plek voor intieme feestjes en organisaties met fijne partijtjes. Nu, twee jaar en drie locaties later (ook de voormalige Beurs diende als onderkomen), is het mooi geweest. Club Zonder Concessies verdwijnt van het toneel en draagt het stokje over aan ... ja, aan wie?”

Op donderdag 24 december en zaterdag 26 december vinden de laatste feestjes van de Club Zonder Concessies plaats in de lobby van Grand Hotel Central.

 

Club Zonder Concessies

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws