Southport Weekender in recordtempo uitverkocht

Partyscene Redactie | 17 december 2009
headlines

Run op tickets 46ste editie soulvolle housedriedaagse

Southport pic

Het tweejaarlijkse soulvolle house-event Southport is nog altijd mateloos populair. Vanuit alle uithoeken van Europa trekken liefhebbers van de soulvolle housevariant twee keer per jaar naar het Britse plaatsje vlakbij Liverpool. De editie in mei 2010 is in minder dan twee weken tijd compleet uitverkocht.

1 december startte de voorverkoop van Southport Weekender, dat plaatsvindt op 7, 8 en 9 mei 2010. Al sinds maandag is er geen kaart meer te krijgen voor het driedaagse housefestijn waar de bezoekers overnachten in Center Parcs-achtige huisjes.

Zonder nog geen artiest bekend te hebben gemaakt, en dan toch uitverkopen, is vrij uniek in dance-land. In Nederland kennen we deze taferelen alleen bij Sensation in de Amsterdam Arena. Maar dat is een evenement waar niet gemikt wordt op een specifieke groep dance-liefhebbers.  

Southport people

Om de teleurgestelde fans van het feest zonder tickets enigszins tegemoet te komen, is er een Cancellation List opgezet door de organisatie. Heb je een ticket, maar ben je verhinderd? Dan zijn er genoeg mensen te vinden die jouw toegangsbewijs willen overnemen. De transactie van kaartjes regelt de organisatie zelf.

Want de soulvolle houseorganisatoren van Southport zijn zeer betrokken bij haar achterban, bestaande uit bezoekers die al jaren het evenement bezoeken. Mede daardoor is ook de Suggestion List in het leven geroepen. Heb jij voorkeuren voor bepaalde artiesten? Meld het de organisatie en je wordt op je wenken bediend.

Southort Weekender

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws