Stemmen voor de IDMA

Partyscene Redactie | 17 december 2009
headlines

Genomineerden gezocht!

Naast paneldiscussies, zakendeals en het afsluitende Ultra Music Festival, is de uitreiking van de International Dance Music Awards een belangrijk onderdeel van het WMC. Stem nu voor de genomineerdenronde!

Het eerstvolgende meerdaagse, internationale dance-event is de Winter Music Conference in Miami. Van 23 tot 27 maart 2010 vinden er in en rondom diverse privézwembaden in Miami de heetste ontmoetingen plaats tussen allerlei mensen uit de scene.

 

Naast paneldiscussies, zakendeals en het afsluitende Ultra Music Festival, is de uitreiking van de International Dance Music Awards een belangrijk onderdeel van het WMC. In alle facetten van de dance-industrie worden prijzen uitgedeeld: variërend van beste draaitafel en dj tot succesvolste partypromotor en fraaiste muziekpublicatie.

Aangezien deze IDM Awards publieksprijzen zijn, vraagt de organisatie om te stemmen voor de genomineerdenronde. Tot 23 december mag jij je tofste plaat, beste koptelefoon of meest memorabele feest van het afgelopen jaar aangeven, en wellicht behoren jouw keuzen tot de uiteindelijke genomineerden.

Je stem uitbrengen kan via DEZE LINK

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws