Sonar 2010: eerste namen en Early Bird-tickets

Partyscene Redactie | 16 december 2009
headlines

Barcelona + A Coruña=Sonar²

Juni lijkt nog ver weg, maar toch is de voorverkoop voor het Spaanse Sonar Festival al van start gegaan. Ook zijn de eerste twee namen bekendgemaakt.

 

Sonar 2009: James Murphy en Pat MahoneyDe 17e editie van het multimediale driedaagse Sonar Festival vindt komend jaar plaats van 17 t/m 19 juni en wordt voor het eerst op twee locatie tegelijkertijd gehouden: het reguliere festival in Barcelona én ‘Sonar Galicia’ in de stad A Coruña (in het meest Noordwestelijke puntje van Spanje). James Murphy was afgelopen jaar al van de partij met zijn muzikale maatje Pat Mahoney en komt in 2010 terug met het voltallige LCD Soundsytem. Ook werd vandaag bekendgemaakt dat Franse duo Air in de line-up staat.

Wat qua programmering precies de verschillen zijn tussen Sonar Galicia en het normale Sonar, is nog niet bekend. Wel meldt de organisatie dat zowel LCD Soundsytem als Air op beide locaties zullen optreden. De kaartverkoop voor Sonar Barcelona is inmiddels van start gegaan, met een Early Bird-tarief tot 1 februari 2010 (€130,- voor een driedaagse pas i.p.v. €155,-). Voor de prijzen alle andere soorten tickets klik je hier.

Rondkijken op Sonar By Day en By Night

Klik!

Website Sonar Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws