Zit Mills achter bizar Noors lichtverschijnsel?

Partyscene Redactie | 9 december 2009
headlines

Beste promotiestunt ooit!

Terwijl de hele wetenschappelijke wereld zich momenteel afvraagt wat gisteren toch dat rare, spiraalvormige licht boven Noorwegen was, zijn wij er al uit. Het was Jeff Mills!

Onrust en verbazing onder de bewoners van het Noord-Noorse dorpje Tromsø, die afgelopen nacht een enorm grote en bizarre spiraal in de nachtelijke hemel zagen verschijnen, waaruit een blauwe lichtstraal richting het aardoppervlak leek te schijnen. Ze legden dit verschijnsel massaal vast op film en foto. Wetenschappers hebben geen directe verklaring voor deze raadselachtige gebeurtenis, al denken ze dat het wellicht om een mislukte Russische raketproef gaat; iets wat de Russen zelf ontkennen. Ook wordt in de Noorse media gesuggereerd, dat het om hoax van een bedrijf voor lasershows gaat.

Allemaal fout gedacht, want wij herkenden natuurlijk gelijk de vingerafdruk van onze Jeff Mills in deze stunt. Zoals we vorige week al gemeld hebben, maakt hij zich momenteel op voor de grote finale van zijn ‘Sleeper Wakes’-project in Tokyo tijdens oud & nieuw. Tot die tijd bestookt hij ons met Star Trek-achtige logboeken en verhalen over zijn 'jarenlange ruimtereis'. Check dan die opvallende gelijkenis tussen de hoes van het aankomende album en het verschijnsel in Noord Noorwegen… wij weten genoeg! ;-))

Miils krijgt een nominatie voor beste promotiestunt ooit!Bizarre lichtspiraal boven het Noord-Noorse dorpje Tromsø.

Albumhoes 'Sleeper Wakes', komt uit op 15 januari.


*Update 23:00u*: Ah jammer, bronnen binnen het Russische leger bevestigen nu toch een mislukte raketproef, volgens het Noorse TV2 (vertaald van Noors naar NL met Google Translate).

*Update 10-12* Verdacht: Mills plaatst filmpje Noors spiraallicht op eigen Facebook-pagina! Zou het dan toch?? ;-)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws