Nieuwe data STRP en 5 Days Off

Partyscene Redactie | 2 december 2009
headlines

Check je agenda!

Zowel 5 Days Off als STRP hebben de data van hun festivals voor 2010 gewijzigd, dus trek die agenda en blok de dagen vast. Ook maakte 5 Days Off deze week de eerste namen bekend.

 

5 Days Off 2009Dat STRP, het Eindhovense festival voor ‘music, art & technology’, volgend jaar alweer op een andere datum zal plaatsvinden verbaast inmiddels niemand meer. Maar de organisatie belooft dat het nu écht de laatste keer is dat het festival wordt verschoven. STRP vindt in 2010 plaats van 18 t/m 28 november op het STRIJP-terrein in Eindhoven.

Dat ook de organisatie van 5 Days Off voor de tiende editie de vaste zomerse data in juli inruilt voor de vroege lente is wel opvallend. In 2010 worden we van 3 t/m 7 maart in de hoofdstedelijke dancetempels verwacht en de eerste namen zijn dan ook al bekend: Hot Chip, Redshape, Rusko, Dixon en The Bloody Beetroots. 5 december start de voorverkoop voor de passe-partouts en de gig van Hot Chip. Half december volgt de rest van de line-up en gaan de kaarten voor de meeste losse gigs ook in de voorverkoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws