Love2link, week 48 en 49

Partyscene Redactie | 30 november 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link een nieuwe track van Moderat, Carl Craig die Kenny Larkin het hemd van het lijf vraagt en verder interviews met o.a. Daedelus, DJ Bone en I-f.

(I.v.m. de aangekondigde bizar hoge vergoedingen die Buma binnenkort van ons wil ontvangen voor het embedden van de muziekfiles, proberen we het eens op een andere manier: klik op de afbeeldingen om direct naar de bronsites van de filmpjes te gaan)

Kijk, da’s stijl! Aankondigen dat je het Moderat-project voor onbepaalde tijd in de ijskast gaat zetten na een jaar intersief touren, een afscheidsconcert in Berlijn geven op 25 november en dan als teaser gewoon even een compleet nieuwe dikke track het publiek in slingeren (titel nog onbekend)...

Klik!

En? Hoe was het op de twee -zoals altijd- uitverkochte edities van Awakenings in de Gashouder afgelopen weekend? Nou, zo dus:

Klik!

Deze week opgedoken: ene Carl Craig die Kenny Larkin interviewt tijdens de opnames van Larkin’s album ‘Keys, Strings, Tambourines’, ergens in 2008. Ouwe jongens, krentenbrood baby! Deel 1:

Klik!

Hier vind je deel 2 en deel 3.

Misschien heb je ‘m al ergens voorbij zien komen, maar als trotse Rotterdammers willen we je deze nieuwe video in ieder geval niet onthouden: Estroe ft. Miss Kitten- ‘Le Flaneur’.

Klik!

Dat het niet altijd een godsvermogen aan apparatuur hoeft te kosten om zelf muziek te produceren liet Frank Wiedemann van Ame ons al eerder zien. Wegens succes geprolongeerd: hier is ‘Studio Cheapos’, deel 2!

Verder kwamen we de tien favoriete plaatjes van Steve Bug tegen en interviews met Daedelus, Sebo K, Kode 9, DJ Bone en I-f.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws