Plaatjes scoren in de Jaarbeurshallen

Partyscene Redactie | 20 november 2009
headlines

32e Mega Platen & CD Beurs in Utrecht

Voor iedereen, van professionele dj’s tot thuisdraaiers, die nog gelooft in de wederopstanding van vinyl en maar geen afstand kan nemen van het zwarte goud, is de 32ste Mega Platen en cd Beurs een evenement om niet te missen!

Komende zaterdag en zondag is het weer snaaien geblazen in de kratten van aanbieders van voornamelijk vinyl, maar ook andere geluidsdragers.Komende zaterdag en zondag is het weer snaaien geblazen in de kratten van aanbieders van voornamelijk vinyl, maar ook andere geluidsdragers. Vrijwel alle muziekstromingen worden aangeboden, dus ook de meest uiteenlopende soorten elektronische muziek.

Driekwart van de gespecialiseerde standhouders is afkomstig uit het buitenland. Zij staan garant voor een uiterst veelzijdig en exclusief aanbod van lp’s, singles, maxisingles, cd's, dvd's, popgerelateerde artikelen en andere memorabilia. Het programma omvat ook unieke tentoonstellingen, signeersessies, boekpresentaties, live optredens en dj-sets.

De Mega Platen & CD Beurs een productie van ARC, die tevens platenbeurzen in Amsterdam en Hoorn organiseert. Ga eens langs op de platenbeurs of kijk op de site van Music Machine Mailorder of Dropstyle voor die een plaat die jij al jaren zoekt.

Filmimpressie Mega Record & CD Fair, Utrecht

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws