Sample Sale in Designdock Rotterdam (WIN!)

Partyscene Redactie | 20 november 2009
headlines

Love2Party speelt voor Sinterklaas

De zomer staat weer voor de deur. Hoog tijd om toffe, unieke kledingstukken op de kop te tikken voor weinig, tijdens de halfjaarlijkse Sample Sale in het Rotterdamse Design Dock. Wij geven kledingbonnen weg!

Wat is een sample sale?

Distributeurs van diverse merken verkopen in Design Dock rechtstreeks aan winkels met behulp van tooncollecties. Deze collecties bieden zij jullie aan tijdens de Sample Sale. Het leuke is dat je veelal kleding koopt die nog niet in de winkels ligt en in sommige gevallen helemaal niet geproduceerd wordt. En dat natuurlijk allemaal tegen een zeer lage prijs.

Je hebt de keuze uit een gigantische hoeveelheid broeken, schoenen, hooded sweats, hooded zipp sweats, zonnebrillen, badkleding, t-shirts, caps, mutsen, riemen en tassen. Alles van diverse topmerken. Je bent op vrijdag 28 mei welkom van 12:00 tot 21:00 en op zaterdag 29 mei van 12:00 tot 17:00 uur.

WIN WIN WIN

Love2Party mag 3 kledingbonnen ter waarde van 75 euro verloten onder haar lezers. Wat moet je hiervoor doen? Love2Party overtuigen dat jij zo zwaar getroffen bent door de crisis dat je momenteel in het versleten kloffie van je oudere broer of zus rondloopt, en dus wel wat nieuwe kleding kan gebruiken.

Door mee te doen aan deze prijsvraag schrijf je je automatisch in voor de mailing. Hierin word je als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe artikelen en WIN-acties op DJscene. Wil je dit liever niet meer dan kan je je op zeer eenvoudige wijze weer afmelden.

Sample Sale:

Waar: Design Dock Rotterdam, Van Helmontstraat 21, Rotterdam (achter de drie Marconitorens bij het Marconiplein)

Wanneer: Vrijdag 28 mei van 12:00 tot 21:00 / zaterdag 29 mei van 12:00 tot 17:00 uur

Tel.nr. showroom: 010 - 478 38 02

Je kunt de kleding zowel contant als met PIN betalen.

Meer info: www.sample-sale.nl en www.sample-sale.hyves.nl

Check bovenstaande links voor een goede routebeschrijving, want er wordt flink aan de weg gewerkt rondom het Design Dock.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws