Prijsvraag Innervisions: Winnervisions

Partyscene Redactie | 13 november 2009
headlines

In de categorie Nobel Prijswinnaars...

Grote najaarsschoonmaak bij Innervisions; hoe kun je dat beter doen dan je fans blij te maken met een prijsvraagje. Ken jij de namen van de personen op de albumhoes van hun recente remixproject rond de track ‘Fuse’ van The Machine?

Ter gelegenheid van de Innervisions remixes van The Machine’s ‘Fuse’ (een alias van Radio Slave) en waarschijnlijk ook om weer eens wat ruimte te creëren in het Berlijnse Innervisions pakhuis, legt het label ons een venijnige prijsvraag voor. ‘Elk jaar eert de Royal Swedish Academy grote uitvinders en wetenschappers voor hun bijdrage aan de mensheid met de Nobel Prijs. Wij zijn niet Zweeds en hebben ook geen geld om te doneren, dus dit is onze manier om deze bijzondere denkers te prijzen’.

De deadline voor de prijsvraag (Winnervisions) is op 12 december en degenen met de meeste goede antwoorden kunnen lekkere goodies winnen, varierend van een gratis vinyl en cd-abonnement voor 2009 (je krijgt dus alle releases van dit jaar thuisbezorgd), het boek ‘Lost And Sound' van Tobias Rapp, of een gelimiteerde vinylrelease die afgelopen jaar alleen verkrijgbaar was voor abonnees. Denk bij het opzoeken van de namen aan computer/ audiopioniers en uitvinders van (elektronische) muziekapparatuur… De details vind je hier. Succes!!

Herken jij de Nobel Prijswinnaars?

Website Innervisions

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws