Mr. C wordt filmster

Partyscene Redactie | 11 november 2009
headlines

Britse techhouse-dj vertrekt naar LA

De kogel is door de kerk. Na veel speculaties in het Londense nachtleven, heeft Richard West alias Mr. C toegegeven te vertrekken naar Hollywood om als acteur aan de weg te timmeren. Hij heeft zelfs al rollen in twee Britse films.

 

De kogel is door de kerk. Na veel speculaties in het Londense nachtleven, heeft Richard West alias Mr. C toegegeven te vertrekken naar Hollywood om als acteur aan de weg te timmeren.De voormalige zanger van de Shamen houdt zich al zes jaar bezig met ‘method acting’, een filmtechniek waarin bepaalde scènes worden gelinkt aan ingrijpende gebeurtenissen uit het leven van de betrokken acteurs, om hun emoties zo ‘echt’ mogelijk te laten lijken.

Volgende maand kan Mr. C, die onlangs met pijn in het hart de laatste plaat draaide in ‘zijn’ club The End, al aan de slag in twee films die worden opgenomen in Londen en Liverpool. Vervolgens vertrekt hij naar Los Angeles, om te bekijken of er een toekomst als acteur voor hem in het verschiet zit op het wereldwijde witte doek.

Mr. C hangt zijn koptelefoon overigens niet aan de wilgen. Zijn inmiddels in Londen beruchte Superfreq Nights, waar de Brit zelf ook draait, krijgen nu ook een podium in LA, San Francisco, Chicago en New York. Daarnaast blijft hij actief als partyorganisator in het Londense Centre Point en Southampton’s Junk Club.

Love2Party-interview Mr. C

Mr. C

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws