Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 30 oktober 2009
headlines

Het is weer weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is de party-agenda nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden komend weekend de dikste feestjes plaats? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

Rock&Rave flyerWat: Joost van Bellen's Rock & Rave Circus

Locatie: Watt, Rotterdam

Datum: vrijdag 30 oktober

Line-up: Aux Raus, Boemklatsch, Joost van Bellen, Wannabe a star.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Na 25 jaar draaien is Joost van Bellen eindelijk waar hij hoort te zijn: op een olifantenpodium in het circus met een feestkarwats in de hand. De discodinosaurus is namelijk een rondreizend circus begonnen om zijn DJ-jubileum te vieren. Naast de jubilerende circusdirecteur zelf staat er een karavaan aan trappelende artiesten klaar om het Rock 'n Rave Circus compleet te maken. Zo knalt hardcore punkband Aux Raus als een levende kanonskogel de piste binnen om daar een ware ravage aan te richten. Aux Raus heeft in de afgelopen jaren een explosief indrukwekkende live-reputatie opgebouwd, waarbij druppels spuug, zweet en bloed tegen de muren spetteren. Feestcollectief Boemklatsch hangt al dagen ondersteboven aan de trapeze te wachten tot ze eindelijk het publiek tot grote hoogtes mogen trekken. Een zenuwachtige leeuwentemmer zal Wannabe A Star onder dwang van een zweep haar sensationele kunstjes laten vertonen. MeloManics, de swingende synthpopband, blaast je tijdens hun optreden in het gezicht als een vuurspuwer. Van het publiek wordt een feestoutfit verwacht. De dresscode is Freakshow & Circusvolk.

Website: Watt  

Kompakt flyerWat: Kompakt Labelnight

Locatie: Effenaar, Eindhoven

Datum: zaterdag 31 oktober

Line-up: Michael Mayer + Mathias Aguayo Live Aka Closer Music + support act

Entree: 12 euro

Bijzonderheden: Kompakt komt naar Eindhoven en met niemand minder dan mister Kompakt himself Michael Mayer.

Om het echt speciaal en intiem te maken doen we deze speciale kompakt avond in een speciale intieme kleine zaal setting voor de echte liefhebber. Kompakt linkt al meer dan vijftien jaar het verleden, heden en de toekomst van de electronica scene in Cologne. Labeleigenaar, dj en producer Michael Mayer zal zelf een  exclusieve lange set draaien en neemt uit de Kompakt stal een zeer speciale gast uit Santiago de Chile mee die de avond compleet zal maken met een live performance namelijk Matias Aguayo aka Closer Music aka Broke. Kortom een zeer speciale avond met een limited aantal tickets, dus wees er snel bij!

Website: Effenaar     

Cafe d'AnversWat: 25 jaar Café d’Anvers pt. 1

Locatie: Café d’Anvers, Antwerpen

Datum: zaterdag 31 oktober

Line-up: Kevin Saunderson, Rolando, Live: Aril Brikha

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Met vier feesten viert café d’Anvers het twintigjarige bestaan van de Antwerpse club, midden in de rosse buurt van de Belgische havenstad. Uiteraard met een line-up om je vingers bij af te likken: o.a. Kevin Saunderson, Rolando, Sven Vath en Timo Maas komen langs.

Café d’Anvers kan terug kijken op een rijke geschiedenis. Vrijwel elke dance-artiest van naam heeft wel eens een plaatje gedraaid in de populaire club in het Schipperskwartier. Tegelijkertijd is het toekomstperspectief uitdagend, laat de club via een persbericht weten. Al 20 jaar is Café d’Anvers een begrip in de Belgische dancescene, en daar wil de club nog graag wat jaartjes aan vastplakken.

Via vier anniversary-party’s wordt het startsein gegeven voor een nieuwe periode die aanbreekt voor een van de meest populaire clubs in België. Zaterdag wordt afgetrapt met een avond, gericht op de technosound uit Detroit.

Website: Café d’Anvers

Planet e specialWat: Altitude 7: Planet E Special

Locatie: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 31 oktober

Line-up: Mykaz, Paul Boex, Vince Watson.

Entree: 10 euro.

Bijzonderheden: Altitude 7 betekent de beste SurReal techhouse, elke laatste zaterdag van de maand in Tivoli De Helling! Deze editie staat in het teken van Planet E, het label van Carl Craig. Vince Watson, de Schotse house- en technoproducer (bekend van zijn klassieker Mystical Rhythm) heeft net een 12-inch uit op Planet E. Ook de jonge, opkomende DJ Sebastien San uit Frankrijk bracht vorig jaar een nummer (Rising Sun) uit op Craigs label. Mykaz (Groenendaal Festival, Deep Monday) en Paul Boex (Dynamic Reflection, Awakenings) draaien de avond in en uit. Fasten your seatbelts, now boarding for Planet E...

Website: Tivoli de Helling    

Wicked Jazz Sounds 7 yearsWat: Gemengd Zwemmen: 7,5 jaar Wicked Jazz Sounds

Locatie: Melkweg, Amsterdam.

Datum: zaterdag 31 oktober.

Line-up: Phil Horneman, Leroy Rey, Missing Links, Urvinson, live: Berenice van Leer (vocaal), Laurens Priem (gitaar), Gilian Baracs (keys), Floris van der Vlugt (sax).

Entree: 9 euro.

Bijzonderheden: Wicked Jazz Sounds, gegroeid van een feestorganisatie naar een muzikaal platform, is jarig en viert dat in de Melkweg. Voor de Wicked Jaz Sounds-familie draait het niet alleen om traditionele jazz, maar spelen funk, soul, hiphop, latin en zelfs house ook een rol. Inspiratie halen ze hierbij uit de allernieuwste dansvloerkrakers, maar ook van de oude helden.

Wicked Jazz Sounds gaat door met haar drukbezochte zondagse clubavonden in de Amsterdamse Sugar Factory en het groeiende collectief van dj's en muzikanten is steeds vaker te bewonderen op (inter)-nationaal festivals en podia. Begin dit jaar is het eigen platenlabel: ‘Wicked Jazz Sounds Recordings’ in het leven geroepen, met als eerste release de ‘Wicked Jazz Sounds Band’. Ook de door de eigen dj's samengestelde verzamelserie Wicked Jazz Sounds, die inmiddels al zeven delen telt, zal in de toekomst via dit label uitgebracht worden. Iedereen die haar motto 'Let The Music Guide Your Life' deelt, wordt uitgenodigd deel te nemen aan de muzikale reis die deze liefhebbers begonnen zijn. In de Melkweg, aanstaande zaterdag!

Website: Melkweg

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws