Data WMC 2010 bekend

Partyscene Redactie | 27 oktober 2009
headlines

Zon, zee, poolparty’s en handtasjeshouse

Het Amsterdam Dance Event is nog maar net achter de rug of de organisatie van de Amerikaanse variant: de Winter Music Conference 2010 maakt de data voor de komende editie bekend. De 25ste editie vindt plaats van 23 tot en met 27 maart op de stranden en rondom de diverse privé zwembaden van Miami.

Het Amsterdam Dance Event is nog maar net achter de rug of de organisatie van de Amerikaanse variant: de Winter Music Conference 2010 maakt de data voor de komende editie bekend.Wat is eigenlijk het verschil tussen de diverse, meerdaagse mondiale dance-evenementen? Bij het Sonar festival in Barcelona speelt kunst, naast elektronische muziek, een grote rol. Het Detroit Electronic Music festival draait vrijwel alleen om de muziek waar de stad bekend om staat: Detroit techno. En in Duitsland (Popkomm) en Frankrijk (Midem) draaien de muziekbeurzen vooral om platendeals.

Zo veelzijdig als het Amsterdam Dance Event is, met zijn paneldiscussie, platendeals en feestjes, met voor alle elektronische muziekstijlen een platform, zo eenkennig lijkt het WMC. Maar wie van zon, zee, siliconen, poolparty’s, krokodillen en handtasjeshouse houdt, kan zijn hart ophalen tijdens de 25ste editie van het WMC aan het new Eden Roc Beach Resort & Spa op Miami Beach. Wees er vroeg bij; hotels hanteren nu nog redelijk betaalbare prijzen.

WMC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws