Love2link week 42 en 43

Partyscene Redactie | 19 oktober 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op het interweb. In deze editie de nieuwe video's van Modeselektor en Justice, Britse nerds op zoek naar faam en interviews met o.a. Jeff Mills, Juan Atkins en Air.

Na hun Moderat-tour met Apparat en het aan elkaar mixen van ‘Body Language vol. 8’ hebben Gernot Bronsert en Sebastian Szary van Modeselektor eindelijk weer eens tijd voor hun eigen muziek. Dit is de video voor hun nieuwe single ‘Art & Cash’:

 

Ook het Franse duo Justice heeft een nieuwe video uitgebracht voor hun remix van Lenny Kravtiz hit ‘Let Love Rule’ uit 1989. De clip speelt zich af in de aftiteling van een film, waarbij de hoofdpersoon en zijn omgeving worden lastiggevallen door de credits. Bekijk de clip hier (embedden op verzoek uitgesloten).

Het Britse Brett Domino Trio (uit Leeds) is vastbesloten om wereldberoemd te worden. Ze deden al mee aan ‘Britain’s Got Talent’ en bombarderen het web momenteel met Youtube-filmpjes vol nerdige ongein. Hilarisch of kansloos? Beoordeel het zelf:

 

De Brit David Tibet, zanger van de psychedelische, christelijke rockgroep Current 93  heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om het illegaal downloaden en verspreiden van zijn muziek te voorkomen. Op de promo van het nieuwe album van deze band veroordeelt de stem van klein meisje de potentiële piraten zonder pardon tot ‘het eeuwige hellevuur’. Creepy! Misschien is de band wel heel gezellig op feestjes?

Ter gelegenheid van het ADE, dat dinsdag van start gaat, besteden de collega’s van Beatport aandacht aan de ‘nieuwe Nederlandse helden’ . O.a. 2000 And One, San Proper, Bart Skils, Aroy Dee, Newworldaquarium, Julien Chaptal, David Labeij en Daniel Sanchez komen aan het woord.

En tot slot kwamen we interview tegen met Air, Juan Atkins, Roman Flügel, Mathias Kaden, Andrew Weatherall, Jeff Mills en Joris Voorn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws