Love2party weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 2 oktober 2009
headlines

Het is weer weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is de party-agenda nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden de dikste feestjes plaats? Wij hebben een aantal tips voor jullie onder elkaar gezet. Fijn weekend!

Awakenings
Wat: Awakenings weekender

Locatie: Gashouder, Amsterdam

Datum: 2 en 3 oktober

Line-up: Anja Schneider, Paul Kalkbrenner (live), Umek, Kenny Larkin, Luke Slater (live), Surgeon, Jerome, Remy e.a.

Entree: Uitverkocht

Bijzonderheden: De grote schare trouwe Awakeningsfans heeft er uiteraard opnieuw voor gezorgd dat deze technoweekender in Gashouder al twee weken uitverkocht is. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Geen zorgen, want eind volgende maand staat de volgende editie weer gepland. Check hier de line-up voor 27 en 28 november.

Website Awakenings

Viral Radio
Wat: Viral Radio

Locatie: Trouw, Amsterdam

Datum: Vrijdag 2 oktober

Line-up: Harmonic 313 (live), Juha en Cinnaman

Entree: €12,-

Bijzonderheden: Viral-frontman Juha haalt Mark Pritchard naar Amsterdam. Deze ‘aussie’, bekend als de helft van The Jedi Knights en Global Communications (met Tom Middleton), vestigde eerder dit jaar definitief zijn naam als solo-producer Harmonic 313, met het album ‘When Machines Exceed Human Intelligence’. Voeg daar nog de breaks en hiphop van Cinnaman en de brede muzieksmaak van Juha zelf aan toe, en je hebt (alweer) een fijn muzikaal avondje in Trouw.

Website Trouw

Philpot & Deep Explorer Labelnight
Wat: Philpot & Deep Explorer labelnight

Locatie: Studio 80, Amsterdam

Datum: Vrijdag 2 oktober

Line-up: Soulphiction, The Mole, Break SL, Dubbyman, Above Smoke e.a.

Entree: €15,-

Bijzonderheden: De labels Philpot en Deep Explorer slaan de handen ineen voor een potje dikke deephouse in Studio 80, met een stevige knipoog naar de oldskool sound uit Chicago. Studio 80 moet, na een akkefietje met de gemeente Amsterdam, de deuren deze week een uur eerder sluiten, maar maakt dat goed: bezoekers van deze labelnight (en andere avonden deze week) mogen gratis naar binnen tijdens het extra ingelaste ‘23 Hour Party People’ op zondag.

Website Studio 80

Blackout
Wat: Blackout

Locatie: Tivoli Oudegracht, Utrecht

Datum: Vrijdag 2 oktober

Line-up: Goldie, Nosia en Black Sun Empire, Lenzman en MC Dart

Entree: €12,-

Bijzonderheden: In Utrecht regeert de drum ’n bass op deze vrijdag. Veteraan Goldie (dj, producer en oprichter van het Metalheadz-label) wordt geflankeerd door de muzikale anarchie van het Groningse Noisia, de spacy sound van het Utrechtse trio Black Sun Empire en de met veel melodie doorspekte plaatjes van Leidenaar Lenzman.

Website Tivoli

 

14 Years Kozzmozz
Wat: 14 Years Kozzmozz

Locatie: Vooruit Concertzaal, Gent (BE)

Datum: Zaterdag 3 oktober

Line-up: Function, Redshape (live), Heiko Laux, Kr!z, Tomaz, Makaton (live), Peter van Hoesen e.a.

Entree: vvk €13,50/ deur €16,-

Bijzonderheden: Gatverpielekes, wat gaat de tijd toch snel. Alweer 14 jaar lang organiseert Kozzmozz de lekkerste technofeestjes bij onze zuiderburen. Dit jubileum wordt uiteraard gevierd met een verjaardagsfeestje, waar Redshape ons ‘zeker en vast’ een kleine preview gaat geven op zijn nieuwe album ‘The Dance Paradox’ en Heiko Laux zijn stevige Kanzleramt-sound op het publiek loslaat. Kaaskoppen zijn dit weekend van harte welkom in Gent.

Website Kozzmozz

 

360 Soundsystem
Wat: 360 Soundsystem

Locatie: Trouw, Amsterdam

Datum: Zaterdag 3 oktober

Line-up: GusGus (live), Nuno dos Santos, Patrice Baumel

Entree: €15,-

Bijzonderheden: I still have last night in my body… kennen we ‘David’ van GusGus nog? De IJslandse formatie is terug van nooit helemaal weggeweest met hun zesde album ‘24/7’. Bij de mannen van 360, die natuurlijk zelf ook weer achter de decks te vinden zijn, brengt GusGus zaterdag ‘smerig dikke klanken uit vintage synthesizers, emotiegeladen melodieën en zang, waarbij grenzen tussen pop en techno vervagen in een draaikolk van massahysterie’. Dus!

Website Trouw

 

300 MPH, 1 Year Anniversary
Wat: 300 MPH, 1 Year Anniversary

Locatie: Catwalk, Rotterdam

Datum: Zaterdag 3 oktober

Line-up: Raresh, Joey Daniel en Hilbert Stoon

Entree: vvk €12,-/ deur €15,-

Bijzonderheden: Speciaal voor de mensen die altijd lopen te zeuren dat er niets te doen is in Rotterdam: er is dit weekend iets te doen in Rotterdam!! ;-) De Roemeense dj Raresh komt ons namelijk drie uur lang verwennen met zijn duivelse grooves en strakke skills. Fans van house, techno en minimal hebben zaterdag dus echt geen excuus om thuis op de bank te blijven hangen. Mocht je niet in het westen des lands wonen, dan kun je Raresh de dag ervoor ook nog (drie uur) zien draaien in de Nijmeegse Doornroosje.

Website Catwalk

 

Hebben we een feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws