DJ Per 25 jaar in het vak

Partyscene Redactie | 25 september 2009
headlines

Jubileumfeest in de Melkweg

Op 16 oktober viert DJ Per zijn 25 jarig jubileum als feestorganisator en DJ in de Melkweg. Per is de man achter clubavonden als Timemachine, The BeatClub, Het Bal, Ambient Weekend en earth. Op de jubileumavond wordt naast muziek ook uniek Op 16 oktober viert DJ Per zijn 25 jarig jubileum als feestorganisator en DJ in de Melkweg.archiefmateriaal vertoond.

Vijfentwintig jaar feesten geven en ruim dertig jaar draaien; DJ Per was er vroeg bij. De Melkweg was voor Per in 1984 de plek waar hij zijn eerste grote feest organiseerde. Het Bal was indertijd de eerste avond in de Melkweg waar moderne dansmuziek gedraaid werd. Mode, elektronische muziek en feest werden voor het eerst samengebracht.

Per introduceerde als eerste in Nederland stromingen als progressive (earth), ambient (Melkweg ‘93) en speed garage (Timemachine). Onder zijn vlag werden wereldtoppers in Nederland geïntroduceerd, als Aphex Twin, Sasha, Carl Cox, John Digweed, Biosphere en Hernan Cattaneo.

Op zijn 16e draaide Per zijn eerste plaatje, wat er op neerkomt dat hij al bijna 30 jaar actief is in het Nederlandse nachtleven. Hoog tijd voor een groot jubileumfeest, waarin Per solo een overzicht van 30 jaar dansmuziek zal laten horen in de Oude Zaal van de Melkweg.

Tickets a 17 euro zijn te koop via de earth website of via ticketservice, postkantoren, gwk’s, free record shops, gwk’s, vvv’s en de losse Melkweg voorverkoopadressen.

DJ Per

earth

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws